22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalLady Gaga, în topul banilor făcuţi din muzică în SUA

Lady Gaga, în topul banilor făcuţi din muzică în SUA

Cea mai populară cântăreaţă pop a momentului, americanca Lady Gaga, domină topul banilor făcuţi din muzică anul trecut în SUA, cu un total de peste 30,5 milioane de dolari obţinuţi din concerte şi din vânzarea discurilor sale, conform ierarhiei alcătuite de revista Bilboard citat de NewsIn.

Excentrica artistă este urmată în acest clasament de trupa rock Bon Jovi, cu un total de circa 30,4 milioane de dolari, şi de muzicianul britanic Roger Waters, fost component al legendarei formaţii Pink Floyd, care a realizat peste 24 de milioane.

Surpriza din topul banilor făcuţi din muzică este tânărul Justin Bieber, care ocupă locul 5, cu peste 22 de milioane de dolari, depăşind nume mari precum Eagles, Paul McCartney, Cher, Tom Petty şi Eric Clapton.

Regretatul Michael Jackson se află pe locul 37, cu peste 4,7 milioane de dolari realizaţi în 2010 din vânzarea de discuri.

În clasamentul banilor din concertele susţinute în toată lumea în intervalul noiembrie 2009 – noiembrie 2010, dat publicităţii de curând tot de Bilboard, primul loc este ocupat de Bon Jovi, care a realizat încasări de peste 146 de milioane de dolari.

Cele mai citite

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă