16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMichelle Obama, apariție specială în serialul de televiziune "Nashville"

Michelle Obama, apariție specială în serialul de televiziune “Nashville”

Soţia preşedintelui american Barack Obama va juca în următorul episod al serialului american "Nashville", produs de postul de televiziune ABC, care va fi difuzat pe 7 mai.

Michelle Obama va avea o apariţie specială alături de actriţa Connie Britton, care interpretează rolul unei foste cântăreţe de muzică country, Rayna James, în vârstă de 40 de ani. Rayna încearcă să reintre în atenţia publicului şi să îşi recâştige faima din tinereţe, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

În episodul în care apare prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Rayna James o convinge pe aceasta să găzduiască un concert caritabil la Fort Campbell, după ce se află că personajul Luke a fost rănit în Afganistan.

Michelle Obama pare să nu aibă trac în faţa camerelor de luat vederi: aceasta a mai avut o apariţie specială în sezonul final al serialului TV "Parks and Recreation", produs de NBC.

Debutul soţiei preşedintelui american Barack Obama în acest show de televiziune a avut loc după ce a lucrat alături de actriţa Amy Poehler pentru campania "Let's Move".

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă