11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialNEW MONEY. O afacere de bun gust: cum încearcă un inginer și...

NEW MONEY. O afacere de bun gust: cum încearcă un inginer și un pasionat de astrologie să-i facă pe români să renunțe la chimicale

Ce se poate întâmpla atunci când se întâlnesc un inginer și un pasionat de astrologie? Vă răspundem noi: învață din mers secretele unui business despre care spun că nu l-ar mai începe a doua oară de la zero.

Prin anii ’90, orice suc frumos colorat și dulce la gust se vindea bine. Era sete mare. Sătui de Cico, Brifcor și sirop concentrat cu sifon, românii voiau să încerce și altceva. Orice. Piața era invadată de băuturi contrafăcute și mai puțin de bran­duri cunoscute. În timp însă, gustu­rile s-au schimbat.

În urmă cu șase ani, în timp ce era în va­canță la Paris, Marius Măcărescu a băut la hotel sucuri naturale. I-au plăcut atât de mult, încât a decis să facă pro­prii­le răcoritoare. Evident, naturale. Între in­tenție și Premium Fruct, deținătorul bran­dului Profructta, avea să stea o investiție de 600.000 de euro, pentru ca, în 2014, la Câmpulung Muscel, să producă primele sale sucuri naturale din mere.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă