12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecial550 de specialiști în IT din Europa vor participa la cel mai...

550 de specialiști în IT din Europa vor participa la cel mai mare proiect de IT al Comisiei Europene

Se știe că avem specialiști IT de clasă, care sunt vânați permanent de firme străine. Dar să ajungi să lucrezi pentru Comisia Europeană este o satisfacție care nu rămâne doar în CV.

De curând, IT-iștii din SIVECO au fost aleși să furnizeze Comisiei Europene servicii pe o perioadă de 4 ani în cadrul contractului cadru ESP-DESIS III – cel mai mare contract al Comisiei în domeniul IT. SIVECO va lucra în cadrul unui consorțiu format din IBM, Deloitte și Steria. În acest proiect sunt implicați peste 550 de specialiști din toată Europa – manageri de proiect, arhitecți, dezvoltatori software, specialiști web, consultanți IT etc.

Serviciile sunt adresate tuturor Directoratelor Generale ale Comisiei Europene și unui număr de agenții ale Comisiei cu sediile principale la Bruxelles, Luxemburg și Ispra. Specialiștii aleși să lucreze în acest proiect se vor ocupa de dezvoltare software, analiză și design, studii, suport tehnic și formare pentru utilizarea de sisteme informatice.

”Este pentru prima oară când o companie românească este aleasă să furnizeze servicii tuturor Direcțiilor generale din Comisia Europeană. Selecția a fost una extrem de exigentă și aș dori să le mulțumesc colegilor noștri care au muncit enorm pentru acest rezultat. Din 2009 participăm constant la licitațiile care au loc la Comisia Europeană și am demonstrat că avem o echipă excepțională care poate îndeplini toate cerințele beneficiarilor noștri. Acest nou contract este cel mai mare și cel mai important de până acum și sperăm să avem ocazia să demonstrăm în continuare expertiza pe care am câștigat-o în peste două decenii de muncă”, a declarat Florin Ilia, președinte și director general SIVECO Romania.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă