12 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialA fost vândută Dacia Logan cu numărul 1.500.000

A fost vândută Dacia Logan cu numărul 1.500.000

Dacia a livrat unui cumpărător din Bucureşti maşina Dacia Logan cu numărul 1.500.000, a anunţat, miercuri, compania deţinută de grupul francez Renault.

Astfel, Diana Ileana Şerban, din București, a devenit clienta vehiculului Dacia Logan cu numărul 1 500 000. Este vorba de un model Lauréate, 09 TCe, Euro 6, de culoare bej, achiziționat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto național.

”Cheia vehiculului aniversar i-a fost înmânată proprietarei de Jan Ptacek, Directorul General al Renault Commercial Roumanie, în cel mai nou show-room Dacia din București – Meridian Nord”, se arată în comunicatul grupului francez Renault.

Reînnoită la sfârșitul anului 2012, Dacia Logan este produsă în prezent în uzina de la Mioveni, precum și în uzina de la Casablanca, din Maroc.

”În 2014, aproape 14 000 de vehicule Logan au fost livrate clienților români, ceea ce reprezintă 47% din totalul vânzărilor gamei Dacia. În primele 5 luni din 2015, Logan (și versiunea de caroserie derivată – Logan MCV) a fost cumpărat de peste 7 400 de clienți din România”, mai precizează comunicatul citat.

Cele mai citite

Irina Bara, în optimile de finală ale turneului ITF de la Madrid

Românca Irina Bara s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Madrid, după ce a învins-o în două seturi pe australianca...

Reorganizarea Termoficării în București: Soluția Firea

Contextul Problemei Termoficării în Capitală Problema furnizării apei calde și căldurii în București persistă de ani de zile, iar una dintre soluțiile propuse constant este...

Decizie radicală luată de soția lui Michael Schumacher. A scos la licitație o colecție rară de ceasuri

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, se află într-o luptă continuă pentru a asigura resursele necesare pentru a-l ajuta pe celebrul pilot de Formula 1,...
Ultima oră
Pe aceeași temă