11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialApa Nova București la scenă deschisă "SA FIE LIMPEDE"

Apa Nova București la scenă deschisă “SA FIE LIMPEDE”

Suntem o companie cu capital majoritar privat care asigură un serviciu public, vital pentru Bucureşti.

Suntem parte a unui grup internaţional,prezenţi pe 5 continente în activităţi ce ţin de domeniul energiei, apei şi deşeurilor.

Am fost subiectul unor controverse.

Aşa se conturează o listă amplă de motive pentru care putem fi atacaţi, apreciaţi sau contestaţi.

Am tăcut o perioadă, în primul rând pentru a înţelege ce doresc bucureştenii. Până acum. Pentru că pe 8 aprilie 2016, ne întâlnim la Sala Palatului şi vom sta de vorbă.

Evenimentul va începe de la ora 15:00 şi este gândit sub forma unei consultări publice, în cadrul căreia dorim să abordăm în mod deschis şi participativ aspecte ce ţin de serviciile prestate, modul de calcul al preţurilor, rolul şi răspunderea Apa Nova Bucureşti faţă de bucureşteni şi oraş, precum şi investiţiile realizate şi preconizate.

Între timp ne-am limpezit, ne-am reconfigurat viziunea strategică cu privire la activitatea Apa Nova București, dar nu ne-am oprit din munca noastră. Locuitorii din strada Alexandriei au putut să-şi urmeze netulburaţi activităţile, în timp ce noi am înlocuit 5 km de canalizare printr-o tehnologie de execuţie cu tuburi împinse (pipe-jacking), fără tranşee deschise de-a lungul străzii şi restricţii de circulaţie semnificative, în cadrul unor investiţii ce au cuprins lucrări de aprox. 20 milioane de lei.  Am găsit soluţii tehnice pentru problema de la Mihai Bravu, unde nivelul de degradare al infrastructurii ducea la iminenta prăbuşire a liniei de tramvai şi a carosabilului.  Lucrările necesare sunt estimate la 5 milioane de lei şi se desfăşoară în două etape. Avem şi alte exemple, pe care vă invităm să le aflaţi în cadrul acestui eveniment, care reprezintă un prim pas către o nouă etapă în ceea ce priveşte relația dintre Apa Nova Bucureşti şi toate mediile cu care interacţionăm: clienţi, angajaţi, instituţii publice, parteneri de business, presă, ONG-uri.. bucureşteni în general.

De  asemenea,  presa  este  invitată  să  participe  la  conferinţa  de  presă  organizată  în deschiderea evenimentului, de la ora 14.00, Sala A102 de la Sala Palatului. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă