11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAsseco SEE Romania are un nou CEO: Vladimir Aninoiu

Asseco SEE Romania are un nou CEO: Vladimir Aninoiu

Consiliul de Administratie al Asseco SEE (ASEE) Romania, anunta ca incepand cu data de 16 aprilie 2013, Vladimir Aninoiu este noul Presedinte al Consiliului de Administratie, indeplinind functia de Director Executiv (CEO), fiind responsabil pentru operatiunile ASEE din Romania si Republica Moldova.

Vladimir Anonoiu il inlocuieste pe Liviu Gheorghe, care isi continua activitatea in cadrul ASEE Romania, urmand sa raspunda de activitatile de dezvoltare a operatiunilor de business.

“Dl. Vladimir Aninoiu dispune de o experienta si expertiza impresionanta, fiind unul din managerii de top din Europa de Sud-Est. De asemenea, poseda o solida experienta in cadrul unei mari corporatii multinationale si suntem bucurosi ca va face parte din echipa noastra in calitate de CEO al Asseco SEE Romania” a spus Piotr Jelenski, CEO of Asseco South Eastern Europe Group.

“Pentru mine este o oportunitate deosebita si o noua provocare de a conduce activitatile Asseco SEE in Romania si Republica Moldova, valorificand indelungata mea experinta pe pietele din Europa Centrala si de Sud-Est”, a afirmat dl.Aninoiu. “Cunosc din activitatile mele precedente in Romania ca managerii si specialitii Asseco SEE Romania alcatuiesc o echipa excelenta. In acest fel, detinem o pozitie solida pe piata IT din Romania si sunt convins ca putem furniza produse si servicii de calitate care sa satisfaca exigentele clientilor nostril”.

Dl. Aninoiu si-a inceput cariera profesionala in anul 1987, ca inginer in cadrul IIRUC (companie de stat specializata in activitati de service pentru echipamente electornice) si imediat dupa schimbarile politice si economice petrecute in Romania in anul 1990, a inceput sa activeze ca Sales and Marketing Director al uneia din primele companii IT, Romanian Business Systems (RBS), IBM Alliance Partner pentru Romania and Republica Moldova.

In 1995 IBM a achizitionat RBS, reprezentanta gigantului IT in Romania fiind deschisa la 15 noiembrie, dl. Aninoiu incepand o cariera ascendenta in cadrul IBM, ocupand succesiv pozitii de varf in managementul IBM Romania, devenind in 1998 General Manager pentru Romania si Republica Moldova, pozitie pe care a detinut-o timp de 8 ani In aceasta perioada IBM a inregistrat in Romania cresteri accelerate a volumului de afaceri si prin deschiderea mai multor centre de Global Delivery la nivel national.

In 2006, a fost promovat Director of Developing Markets (DEMA) la IBM CEE in cadrul centralei IBM din Viena, raspunzand de operatiunile din Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Montenegru, Albania, Kosovo, Croatia, Slovenia, Bosnia-Herzegovina, Slovacia si tarile baltice..

In luna ianuarie 2011, a fost numit Director of General Business Enterprise Sales, IBM Central Eastern Europe, ocupandu-se de coordonarea activitatilor IBM pentru marile corporatii si administratia publica in zona Europei Centrale si de Est, inclusiv Rusia, Turcia si Polonia, avand ca obiective cresterea volumului de vanzari si a profitului IBM in tarile respective.

Asseco South Eastern Europe Group

Asseco SEE Group este una din cele mai mari companii IT producatorare si furnizoare a propriilor solutii si servicii software in zona Europei de sud-et si Turcia. Compania livreaza solutii ITC pentru numeroase domenii de activitate, cum sunt cele financiar-bancar, administratie publica si telecom. Din octombrie 2009, compania este listata la Bursa de Valori din Varsovia. Asseco SEE are peste 1.300 de angajati in 13 tari. Peste 10 banci din primele 15 care opereaza in sud-estul Europei sunt clientii Asseco SEE.

Asseco SEE Romania

ASEE Romania este unul din liderii pietei IT din Romania ca integrator de sisteme, solutii si servicii IT, precum si dezvoltator de aplicatii bancare. Este rezultatul unui process de achizitii si fuziuni inceput de grupul Asseco SEE in anul 2007, in urma caruia companiile locale Net Consulting, FIBA Software si Probass au devenit Asseco SEE
In anul 2012, compania a inregistrat un volum de afaceri de 24,0 mil. de euro si 1,32 mil. euro profit net, avand 183 de angajati.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă