22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialAutoritatea de Concurență analizează preluarea E.ON instalații de către E.ON România

Autoritatea de Concurență analizează preluarea E.ON instalații de către E.ON România

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică ce urmează a se realiza prin dobândirea controlului în comun, de către E.ON România SRL şi Adrem Invest SRL, asupra E.ON Instalaţii Interioare SA, se arată într-un comunicat al instituției.

Anterior realizării operaţiunii E.ON Instalaţii Interioare SA făcea parte din grupul E.ON.

E.ON România SRL, membră a grupului E.ON, este o companie platformă care susţine companiile E.ON opraţionale în România în sectorul gazelor naturale şi al electricităţii.

Adrem Invest SRL, membră a grupului Adrem, este specializată în ingineria industrială şi are ca principale activităţi dezvoltarea soluţiilor pentru aplicaţiile vidului în industrie, furnizarea de soluţii de automatizare, citirea contoarelor electrice şi a celor de gaze naturale.

E.ON Instalaţii Interioare SA va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor şi verificărilor tehnice periodice a instalaţiilor de gaze naturale.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de Legea concurenţei.

Opiniile şi punctele de vedere ale părţilor interesate cu privire la concentrarea economică aflată în analiza autorităţii de concurenţă pot fi transmise prin fax la nr.021.405.44.20 sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr.1, Corp D1, Sector 1, Bucureşti, Cod Poştal 013701, Oficiul Poştal 33.

Cele mai citite

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

SINDICATELE DIN CULTURĂ declară pe 18 Mai–NOAPTE ÎN MUZEELE DIN ROMÂNIA!

COMUNICAT DE PRESĂ SINDICATELE DIN DOMENIUL PROTECȚIEI PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL asociate în cadrul Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă