15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBebesupermarket Militari, primul supermarket pentru bebeluși din România, își lansează o drogherie

Bebesupermarket Militari, primul supermarket pentru bebeluși din România, își lansează o drogherie

Bebesupermarket Militari anunță deschiderea unei prime drogherii prin intermediul căreia clienții vor avea acces la o diversitate de produse, inclusiv produse farmaceutice eliberate fără prescripție medicală.

Deschiderea drogheriei din cadrul Bebesupermarket Militari marchează încă o etapă în dezvoltarea business-ului care intenționează, în viitorul apropiat, să importe direct o serie de produse și să mai deschidă un magazin, cel mai probabil în afara Bucureștiului.

”Decizia de a deschide o drogherie a venit ca urmare a cererilor în acest sens formulate de către clienții noștri. Drogheria va pune la dispoziția clienților produse farmaceutice care pot fi comercializate fără rețetă, atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar și dispozitive medicale și teste de sarcină.”

Afrodita Pîrcălăbescu,

Acționar – Bebesupermarket Militari.

 

Pe lângă lansarea drogheriei, Bebesupermarket Militari se pregătește să se lanseze și online, începând din această toamnă, astfel încât să le poată oferi acces la întreaga sa gamă de produse părinților cu copii mici din întreaga țară.

”Plecând de la experiența mea de mamă, am văzut cât de greu e să găsești tot ce ai nevoie pentru un nou născut sau copil până în 4 ani. Așa încât, atunci când s-a ivit oportunitatea, m-am alăturat cu mult entuziasm unui grup de prieteni, printre care și Dragoș Vladu și am deschis un magazin dedicat produselor baby. Ne-am dorit să fie un concept nou, diferit de magazinele clasice”, spune Afrodita.

Lansat pe piață drept răspuns la nevoia familiilor cu bebeluși de a găsi într-un singur loc tot ce își doresc pentru copilul lor, Bebesupermarket Militari este dispus pe un singur nivel și construit după modelul supermarket-urilor, suprafața de expunere pentru produse fiind de peste 1,000 m.p. Magazinul are o ofertă de peste 15,000 de produse accesibile direct la raft, organizate pe categorii și subcategorii pentru a ușura căutările cumpărătorilor.

Deși a adoptat modelul de supermarket pentru display-ul produselor, Bebesupermarket Militari se distanțează de acesta prin serviciile de consiliere oferite clienților.

”Având în vedere gradul de specializare al produselor, oricând are nevoie, clientul poate beneficia de informațiile și recomandarea echipei noastre de consilieri profesioniști. Ne-am dezvoltat propriul concept de consiliere”, continua Afrodita Pîrcălăbescu.

Supermarket-ul din Militari a fost înființat pornind de la ideea unui magazin în care părinții cu copii pe până la 4 ani să găsească tot ce este necesar pentru aceștia, la prețuri mici, dar fără a face rabat la calitate.

”Deși cheltuielile sunt substanțiale, având în vedere suprafața ocupată și echipa de peste 40 de angajați, am reușit să devenim profitabili la doar câteva luni de la lansare, după care magazinul a crescut constant, ajungând în al doilea an de activitate la o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro”, adauga Afrodita.

Scurt istoric:

Afrodita Pîrcălăbescu este absolventă de Medicină, a lucrat ca medic stagiar timp de un an, după care, timp de 10 ani, a lucrat în promovarea de produse pharma în cadrul unor companii multinaționale de renume.

„Orice om care a făcut o carieră în vânzări doreşte ca, la un moment dat să managerieze propriul business. După 10 ani de vânzări în piaţă pharma am reuşit să fac asta. Unii ar spune că am avut noroc. Dar norocul, aşa cum spunea Seneca, este atunci când pregătirea întâlneşte oportunitatea, ceea ce eu cred că e perfect adevărat. Că să ai şi succes, e nevoie de mult mai multe lucruri, printre care o atitudine pozitivă, energie, puterea de a-i influenţa şi motiva pe cei din jurul tău, dorinţa de a câştiga, viziune, creativitate şi, nu în ultima instanţa, curaj. Îmi place să cred că am câte ceva din toate”

Începutul aventurii a fost în 2012, când, împreună cu un grup de prieteni, a deschis un magazin dedicat produselor baby, pe un concept nou, diferit de magazinele clasice. În prezent, Bebesupermarket Militari are 3 acționari: Afrodita Pîrcălăbescu (45%), Dragoș Vladu (45%) și Irina Ciubotaru (10%).

Magazinul s-a dezvoltat prin aplicarea recomandărilor clienților, comunicare în mediul online și implicare în proiecte specifice nișei pe care o acoperă. Pe Facebook, Bebesupermarket a strâns în jurul său o comunitate de peste 10,000 de persoane.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă