15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialCând vor fi reparate maşinile RATB defecte

Când vor fi reparate maşinile RATB defecte

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele RATB defecte, care sunt retrase de pe trasee, vor fi reparate din a doua jumătate a lunii iunie, au anunţat reprezentanţii regiei, informează un comunicat de presă al Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

“Dorim să asigurăm încă o dată publicul călător că toate mijloacele de transport aflate în acest moment în circulaţie în reţeaua RATB îndeplinesc standardele de siguranţă impuse de legislaţia în vigoare şi au reviziile tehnice efectuate. De asemenea, având în vedere finalizarea procedurilor de achiziţionare a pieselor de schimb necesare, începând din a doua jumătate a lunii iunie, RATB va demara programul de reparare a vehiculelor ce prezintă defecţiuni şi care în prezent sunt imobilizate”, se arată în comunicatul citat.

Citeşte şi: Sindicatul RATB: Călătorii sunt în pericol în maşinile noastre

Astfel, prin programele de reparare şi întreţinere a mijloacelor de transport în comun din Capitală se vor putea acoperi cererile pe toate liniile de transport, mai arată comunicatul RATB.

“În acest context, prioritatea maximă a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare şi întreţinere a parcului circulant, astfel încât să putem acoperi în mod corespunzător cererea pe toate liniile şi să oferim condiţii mai bune de transport călătorilor noştri”, potrivit RATB.

Sindicatele din RATB au afişat, încă de luni, în mijloacele de transport de pe toate traseele din Capitală, mesaje prin care călătorii sunt atenţionaţi că, din cauza lipsei pieselor de schimb, a uzurii parcului vehiculelor şi a infrastructurii, în scurt timp s-ar putea să circule mai puţine autobuze, troleibuze şi tramvaie, mult sub limita necesarului zilnic.

“Atenţie! Din cauza lipsei pieselor de schimb, nu vă mai putem transporta în siguranţă. Protest sindical împotriva distrugerilor provocate în RATB de actuala conducere”, au scris sindicaliştii pe afişele din mijloacele de transport în comun.

 

Cele mai citite

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

ANAF a publicat noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile

ANAF a publicat miercuri Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile. Potrivit sursei citate, contribuabilii care obțin venituri...
Ultima oră
Pe aceeași temă