22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialCe companii sunt desemnate de CNADNR pentru continuarea lucrărilor la Autostrada Brașov...

Ce companii sunt desemnate de CNADNR pentru continuarea lucrărilor la Autostrada Brașov – Oradea

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a finalizat procedurile de licitație pentru atribuirea contractelor primelor proiecte de investiţii ale anului 2015 ce au ca sursă de finanţare fondurile europene nerambursabile.

Asfel, pentru proiectarea și realizarea lucrărilor la Secţiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii a autostrăzii au fost desemnate câștigătoare următoarele companii:

Asocierea SC Geiger Transilvania SRL – Wilhelm Geiger GmbH & Co.KG pentru Lotul 1, cu un contract în valoare de 55.782.941,89 lei fără TVA și o lungime a traseului de 3,6 kilometri, cu execuție în 16 luni și 4 ani de garanție.

JV SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL pentru Lotul 2, cu un contract în valoare de 397.718.661,15 lei fără TVA și o lungime a traseului de 17,9 kilometri, cu execuție în 16 luni și 4 ani de garanție.

Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL pentru Lotul 3, cu un contract în valoare de 279.744.271,56 lei fără TVA și o lungime a traseului de 15,7 kilometri, cu execuție în 16 luni și 4 ani de garanție.

„În prezent, ofertanții pot depune contestații la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor – CNSC în termenul legal de 10 zile, calculat de la data comunicării rezultatelor.  Dupa expirarea termenului legal anterior menționat, în cazul în care nu vor exista contestații, CNADNR  va putea semna printre primele  contracte pe anul acesta, cele aferente Autostrăzii Câmpia Turzii – Ogra – Târgu Mureş. Aceste loturi în lungime totală de 56,51 km fac parte din Autostrada A3, Braşov – Cluj – Borş” a declarat Ministrul Transporturilor Ioan Rus.

De asemenea, pentru realizarea autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Lot 1: Târgu Mureş – Ungheni + drum de legătură, a fost desemnată câștigătoare asocierea Lemacnos – Vega 93 – Arcada Company cu care urmează să fie semnat un contract în valoare de 179,787,916.93 lei fără TVA pentru realizarea a 9,2 kilometri de autostradă în termen de 12 luni și garanție ulterioară de 4 ani.

Nu în ultimul rând, CNADNR a desemnat câștigătorul licitației de atribuire a contractului și pentru realizarea lotului 2, Ungheni – Ogra din autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea. Este vorba despre asocierea JV SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL. Contractul are o valoare de 251,349,460.28 lei fără TVA și presupune realizarea a 10,105 kilometri de autostradă în termen de 12 luni și asigurarea unei perioade de garanție de 4 ani. 

Cele mai citite

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Rafael Nadal, victorie la revenirea în circuitul ATP! Spaniolul s-a calificat în turul secund la Barcelona

La revenirea în circuitul profesionist după mai bine de trei luni de absență, Rafael Nadal s-a calificat în turul secund al turneului ATP 500...
Ultima oră
Pe aceeași temă