15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCele mai performante firme din Constanța, premiate

Cele mai performante firme din Constanța, premiate

Camera de Comerţ, Indus­trie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează mâine, începând cu ora 18.30, la Complexul Melody din Mamaia, festivitatea de premiere a fir­melor clasate pe primele locuri în topul judeţean. 

Evenimentul, aflat la cea de-a XXI-a ediție, este adresat oamenilor de afaceri şi managerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul financiar 2013, precum şi unui număr restrâns de invitaţi. Vor participa circa 400 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplo­matic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care sprijină organizarea evenimentului.

Din totalul de 27.825 societăţi din judeţul Constanţa, care au depus bilanţurile financiar-contabile pentru anul 2013, au fost selectate pentru “Topul judeţean”, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de Comisia constituită la nivel naţional, 4.865 de firme care au îndeplinit aceste criterii, acoperind cele 6 domenii de activitate economică, divizate în 176 de subdomenii.

Pe primele trei locuri în acest top s-au clasat 888 de firme, iar catalogul cuprinde un număr total de 1.229 de firme, plasate pe primele 5 locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum şi clasamentele cuprinzând primele 100 de firme după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare.

Topul judeţean al firmelor clasate pe primele 10 locuri cuprinde 1.793 firme, care se vor regăsi în versiunea electronică a catalogului. Vor fi acordate 33 de Trofee de Excelenţă, pentru firmele clasate pe primul loc la ultimele 5 ediţii ale Topului Judeţean (2009, 2010, 2011, 2012, 2013). De asemenea, CCINA va acorda două premii speciale pentru firmele care au înregistrat cea mai mare cifră de afaceri, res­pectiv cel mai mare număr de salariaţi în anul 2013.

 

La eveniment sunt așteptați oameni de afaceri și oficialități locale

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă