10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. UPDATE: Zeci de persoane stau la coadă de Black Friday în...

VIDEO. UPDATE: Zeci de persoane stau la coadă de Black Friday în mai multe orașe din țară. Gălățenii nu sunt prea interesați

UPDATE 13.40: Câteva sute de oameni au stat la cozi încă din noaptea de joi spre vineri în faţa magazinelor din Alba Iulia care aveau oferte de Black Friday, cei mai mulţi dorind să cumpere aparate electrocasnice, televizoare şi laptopuri, transmite Mediafax.

În total, câteva sute de oameni au format cozi la magazinele din Alba Iulia care oferă, vineri, reduceri la produsele comercializate, unii dintre clienţi ducându-se în faţa unităţilor încă din cursul nopţii de joi spre vineri.

În cartierul Cetate, la un magazin care face parte dintr-o reţea naţională şi care oferă numeroase oferte de Black Friday, primii clienţi s-au aşezat la coadă încă din cursul nopţii de joi spre vineri şi au aşteptat peste două ore, până în jurul orei 6.00, când magazinul a fost deschis.

În momentul în care magazinul a fost deschis, coada de clienţi număra deja peste 100 de persoane.

UPDATE 13.30: Câteva sute de persoane s-au înghesuit în magazinele din Buzău specializate în vânzarea de produse electronice și electrocasnice pentru a prinde reducerile de Black Friday, printre cei aflați în căutare de oferte fiind și numeroase persoane vârstnice, transmite Mediafax.

La unul dintre magazinele din Buzău în care se practică reduceri de Black FRiday, buzoienii s-au așezat la coadă încă înaintea deschiderii punctului comercial. Deși în Buzău plouă torențial vineri dimineață, oamenii s-au așezat la rând pentru a fi siguri că prind reducerile anunțate.

UPDATE 12.55: Zeci de suceveni s-au înghesuit, vineri, încă de la prima oră la magazinele de electrocasnice pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, cumpărând de la smartphone-uri până la frigidere sau aspiratoare, transmite Mediafax.

Responsabili ai magazinelor de electronice și electrocasnice din Suceava care au reduceri de Black Friday au apreciat că fluxul de clienți este mare, iar dacă se va menține pe parcursul zilei va fi cu circa 30 la sută mai mare față de anul trecut.

”La deschiderea magazinului, la ora 6.00, erau aproape o sută de clienți care așteptau să intre”, a spus un responsabil al unuia dintre magazine.

UPDATE 12.25: Mulţi dintre gălăţeni au rămas imuni la ofertele de "Black Friday”, posibil şi din cauza vremii ploioase, astfel încât, vineri dimineaţă, în marile magazine de electrocasnice, electronice şi aparatură IT nu era o forfotă prea mare, transmite Mediafax.

Într-un astfel de magazin, din cel mai mare centru comercial din municipiul Galaţi, la primele ore ale dimineţii se aflau aproximativ 40 de clienţi care analizau ofertele, printre aceştia şi un gălăţean care spunea că a făcut economii din timp pentru a-şi cumpăra un televizor HD, iar acum vrea să profite de reduceri.

"Am strâns cam 2.000 lei şi vreau să mă încadrez în banii ăştia. M-am uitat la mai multe produse şi mi-a atras atenţia un televizor full HD cu multe funcţii, cu o diagonală mare, şi care are o reducere de 36% şi cred că îl voi cumpăra. Costă aproape 1.900 lei, dar rămâne să mai văd şi altele”, spune Iulian Mardare, în vârstă de 39 de ani.

UPDATE 10.20: Zeci de bistriţeni s-au aşezat la coadă, vineri dimineaţă, încă de la ora 5.00, în faţa unui magazin care a anunţat reduceri de Black Friday, oamenii spunând că sunt interesaţi să cumpere televizoare şi alte electrocasnice reduse cu până la 30%, transmite Mediafax.

Cu toate că vineri dimineaţă, la Bistriţa era lapoviţă, frig şi bătea vântul, bistriţenii dornici să profite de reducerile de Black Friday s-au trezit de la primele ore ale dimineţii ca să fie primii la uşa magazinelor după ce au studiat, pe internet, după miezul nopţii, ofertele companiilor.

"Am venit să văd o maşină de spălat. Preţurile nu sunt cele anunţate pe internet. Sunt foarte multe produse care au preţurile mai mari decât au anunţat ei pe internet. Lumea a venit că-s preţuri bune la televizoare şi tablete", a declarat o femeie.

—–

Câteva zeci de persoane au stat la coadă, vineri dimineață, în fața unor magazine de electronice și electrocasnice din Cluj-Napoca. Cumpărătorii s-au așezat la rând încă de la ora 6.00, pentru a profita de reducerile de până la 80% oferite de Black Friday, transmite Mediafax.

Persoanele care au venit, vineri dimineață, la unul dintre mall-urile din Cluj-Napoca, la ora 6.00, când s-au deschis magazinele de electronice și electrocasnice, au studiat anterior ofertele și au cumpărat, în special, televizoare, dar și cafetiere, laptopuri sau tablete.

”Am venit la ora 6.00 pentru că lucrez și trebuie să fiu pe 7,30 la serviciu, și nu voi mai avea timp să ajung decât spre seară, astfel că am vrut să fiu sigur că îmi iau televizorul cu diagonală de 81 centimetri la 799 de lei, redus cu 200 de lei. Am găsit și mouse la 8 lei, ceea ce este chiar un chilipir, și am luat 5 bucăți, și pentru colegii de birou, reducerea fiind de 80 la sută, față de 39,90 de lei cât costa inițial”, a spus un cumpărător.

Și oferta la aparate foto a fost atractivă, un alt cumpărător achiziționându-și un aparat foto cu 599 de lei, preț redus cu 50 la sută, față de cel inițial de 1.199 lei.

Cel mai repede s-a epuizat stocul de trei expressoare de cafea, care avea un preț redus de asemenea cu 80 la sută, și care a costat 49,90 de lei, față de 249,90 de lei.

La televizoare, cea mai mare reducere, de 3.000 de lei (42 la sută), a fost înregistrată pentru un aparat UHD cu diagonala de 139 de cm, care a costat 3.999 de lei de Black Friday.

”Este o reducere însemnată, e foarte mare economia pe care o fac la bugetul familiei și chiar a meritat să mă trezesc cu noaptea în cap să prind reducerile. Mi-au rămas bani și pentru o tabletă redusă cu 44 la sută, am dat pe ea 140 de lei și am economisit 110 lei. Chiar merită”, a spus un alt cumpărător care și-a achiziționat televizorul la ofertă, mai scrie Mediafax.

În mall, de Black Friday au reduceri nu numai magazinele specializate în produse electronice ci și cele de haine, încălțăminte sau cafenele, unde discounturile practicate sunt cuprinse între 20 și 50 la sută. Reduceri de 50 la sută sunt înregistrate și la cărțile oferite de o editură, dar sunt reduceri de 30 la sută și la papioane sau de 20 la sută la cupe de înghețată.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/9228a43bf8875b9dde3bd2f915732e92/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă