10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCompania Asirom va avea un nou director

Compania Asirom va avea un nou director

În cursul ședintei Consiliului de Supraveghere al Societății Asigurarea Românească – ASIROM Vienna Insurance Group S.A., care a avut loc în data de 17 iunie 2014, au fost hotărâte modificări de natură organizatorică în companie.

Mandatul doamnei președinte Mariana Diaconescu s-a încheiat, iar conducerea Vienna Insurance Group împreună cu doamna Mariana Diaconescu au decis de comun acord ca acest mandat să nu fie prelungit, doamna Diaconescu dorind a se dedica unei alte provocări profesionale.

"Sunt onorată că timp de nouă ani de zile am avut oportunitatea de a face parte dintr-un colectiv de oameni deosebiți și că din anul 2011 am preluat tradiția celei mai vechi companii de asigurări din România, dezvoltand impreuna o companie puternică, bazată pe valori autentice și durabile. Am convingerea că ASIROM Vienna Insurance Group va rămâne în topul celor mai mari companii de asigurări din România și că va fi în continuare un partener loial atât clienților, cât și colaboratorilor”, a declarat doamna Mariana Diaconescu în legătură cu timpul petrecut în ASIROM.

Vienna Insurance Group (VIG), din care face parte Asirom, este lider în asigurări atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est. Aproximativ 50 de companii din 25 de țări formează un Grup cu o tradiție, brand-uri puternice și relații apropiate cu clienții. VIG are o experiență de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Cu peste 24.000 de angajați, Vienna Insurance Group este liderul incontenstabil pe piețele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o poziționare excelentă, ce îi permite să profite de oportunitățile de creștere pe termen lung într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piața bursiera austriacă; este de asemenea listat și în Prague Stock Exchange.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă