12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCostul real al energiei, în dezbatere publică

Costul real al energiei, în dezbatere publică

Expert Forum organizează, sâmbătă 6 decembrie 2014, la Iaşi, la Universitatea Petre Andrei (Strada Grigore Ghica 13), incepand de la ora 10.30, o dezbatere publică despre liberalizarea pieţei de energie şi despre câţi bani scoatem în realitate din buzunar pentru factura la energie – electricitate şi gaze. Dezbaterea de la Iaşi va avea loc în Amfiteatrul “Petre Andrei” din cadrul Universităţii şi este organizata cu sprijinul Clubului de Dezbateri Academice Iaşi şi a Universităţii gazdă.

„Ştiaţi că preţurile la energie ascund subvenţii de la buget pe care nu le vedem, dar le plătim? Ştiţi cât şi cui plătiţi pentru energie, pe lângă factura pe care o primiţi prin poştă? V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă puteţi alege liber furnizorii de energie, aşa cum faceţi pentru telefon sau alte servicii?”, sunt câteva dintre provocările organizatorilor.

La dezbatere sunt invitaţi şi încurajaţi să participe toţi cei interesaţi. Vom vorbi despre costul energiei în România şi de ce acesta e mai mare decât în Vest, despre impactul corupţiei asupra acestor costuri şi despre cum o piaţă liberalizată ar putea însemna preţuri mai mici şi calitate mai bună decât în prezent, încercând, totodată, să răspundem oricăror întrebări vor apărea din public.

Dezbaterea va începe şi se va sfârşi cu un scurt vot electronic prin care să ne spuneţi ce putem cere public autorităţilor pentru a îmbunătăţi serviciile din prezent. Ne interesează opinia fiecăruia dintre dumneavoastra!

10:30 Deschiderea dezbaterii
10:45 Sondaj
11:00 Prezentare – cât plătim cu adevărat pentru energie
11:45 Întrebări şi răspunsuri
12:15 Sondaj
12:30 Concluziile dezbaterii

Invităm pe toţi cei interesaţi să participe la această dezbatere să confirme prezenţa la dezbatrere domnului Liviu Gajora printr-un telefon (0752 185 869) sau e-mail (liviugajora@yahoo.com).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă