16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDirectorul general al CFR Marfă a demisionat la o lună de la...

Directorul general al CFR Marfă a demisionat la o lună de la numire

Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat după numai o lună de la numirea sa în funcție, informează Mediafax.

"Demisia a fost depusă marţi dimineaţă, domnul Belcea invocând motive personale", au declarat reprezentanţii Ministerului Transporturilor, proprietarul CFR Marfă.

Consiliul de Administraţie CFR Marfă urmează să se întrunească pentru numirea noului manager, au adăugat reprezentanţii instituţiei.

CFR Marfă a anunţat la 11 aprilie numirea lui Belcea la conducerea companiei. Anterior numirii în poziţia de director general, Belcea a fost membru în Consiliul de Adminsitraţie al CFR Marfă.

Fost manager în cadrul firmei de publicitate Graffiti/BBDO, televiziunii Prima TV şi al companiilor International Railway Systems (IRS) şi Protan, cu activităţi în domeniul feroviar, respectiv al deşeurilor, Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA.

Până la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfă a fost asigurată interimar de un director general adjunct, Pavel Bărculeţ, după decesul fostului manager al companiei Dragoş Alexandru Drăghici.

CFR Marfă este cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România, cu o cotă de piaţă de aproape 55% la nivelul anului trecut.

 

 

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă