9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialDNA la Petroşani. Este verificat un IMPORT de 420.000 de tone de...

DNA la Petroşani. Este verificat un IMPORT de 420.000 de tone de CĂRBUNE

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul Complexului Energetic Hunedoara din Petroșani, patru cutii cu acte și au început percheziții la Termocentrala Mintia, aflată în subordinea CEH.

Actele ridicate de la CEH vizează contracte privind importul a 420.000 de tone de cărbune din Rusia.

Procurorii au început percheziții şi la Termocentrala Mintia, de lângă Deva, unde vizează contractele legate de modernizarea Grupului 3, retehnologizat în anul 2009.

De asemenea, procurorii DNA au finalizat şi perchezițiile la sediul Administrației Finațelor Publice din Deva, de unde au plecat cu două serviete cu acte.

Procurorii DNA au făcut, vineri, percheziţii la Administraţia Finanţelor Publice Deva şi la firme din judeţele Hunedoara şi Maramureş, printre care şi Termogaz, într-un dosar care vizează fapte de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2011 – 2015, în legătură cu contracte nerentabile privind importul de cărbune şi lucrări de retehnologizare, arăta un comunicat de presă al DNA.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă