12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFirma românească Links Associates se afiliază la cea mai mare companie de...

Firma românească Links Associates se afiliază la cea mai mare companie de PR din lume

Compania românească de comunicare Links Associates a semnat un contract exclusiv de afiliere la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

Afilierea înseamnă pentru Links Associates acces la o reţea globală cu 65 de birouri şi peste 5.000 de angajaţi iar pentru Edelman, consolidarea prezenţei în Europa de Sud-Est.

“Suntem încântaţi că vom putea oferi servicii de comunicare de înaltă calitate clienţilor Edelman la nivel global, care operează şi în România şi Serbia”, a spus Stan Polovets, Preşedinte Edelman pentru fosta Uniune Sovietică şi Europa de Est. “Europa de Sud-Est se profilează rapid drept un mediu atractiv pentru investiţii pentru multe dintre companiile pe care le servim la nivel internaţional. Parteneriatul Edelman cu Links este încă o dovadă a angajamentului nostru de a fi prezent în orice ţară în care clienţii ne cer sprijin şi consiliere”, a mai spus Stan Polovets.

Links Associates este o companie românească de comunicare strategică, specializată în public affairs, relaţii publice, management de evenimente şi consultanţă de business, cu birouri în Bucureşti şi Belgrad, având operaţiuni în Europa şi la nivel internaţional. Links Associates are o expertiză în 11 industrii cheie, printre care energie, telecom, farma, real estate, asigurări, retail, minerit, tutun, agricultură sau industrie grea. Links Associates este şi singurul reprezentant de vânzări în România al Dow Jones şi CNN. Managementul firmei este reprezentat de Corina Vinţan, în calitate de CEO, care deţine 90% din acţiuni, Diana Nahorniac, Managing Partner, cu 10% din acţiuni, şi de Tilak Patel, CFO. 

Edelman este cea mai mare companie de relaţii publice din lume, cu peste 5000 de angajaţi în 65 de ţări şi afiliaţi în 35 de ţări. Edelman a fost desemnată de către Advertising Age în 2009 «cea mai bine plasată companie de PR a momentului», în 2010 şi 2011 s-a plasat în lista Agenţiilor cotate în clasa A iar în 2014 a fost evaluată ca o «Agenţie de urmărit». Adweek a desemnat Edelman drept “Agenţia de PR a anului” în 2011 iar PR Week a numit-o tot în 2011 “Cea mai mare agenţie a anului”. În 2013 Holmes Report a evaluat-o ca «Agenţia globală a anului » iar în 2012 ca «Agenţia digitală a anului». Edelman a câştigat de şapte ori la Cannes Lions, cel mai recent succes fiind înregistrat anul acesta, când a câştigat Marele Premiu şi Leul de Aur. În 2010 şi 2012 Edelman a fost considerată de Advertising Age drept “Unul din cele mai bune locuri pentru a lucra” iar Glassdoor a plasat-o în top 10 “Cele mai bune locuri pentru a lucra” în 2011, 2013 şi 2014. Edelman deţine şi companii specializate: Edelman Berland (cercetare), Blue (Advertising), BioScience Communications (comunicare medicală) şi Edelman Significa (Brazilia).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă