10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialInterContinental Bucuresti are un nou Director General

InterContinental Bucuresti are un nou Director General

16 Ianuarie, 2017 – InterContinental Bucuresti are un nou Director General in persoana lui Lior Bebera. Acesta il inlocuieste pe Stefan Frank, dupa mai mult de patru ani la conducerea hotelului.

Ca Director General, Lior Bebera raspunde de conducerea operationala a hotelului si de mentinerea unui nivel excelent al serviciilor oferite oaspetilor. Sinonima cu marca InterContinental, calitatea serviciilor sustine misiunea IHG de a crea "hoteluri pe care oaspetii le iubesc" ("great hotels guests love").

De nationalitate germana, nascut in Israel, Lior Bebera a trait si a lucrat in sapte tari pe trei continente. Dorinta de a calatori a aparut ca urmare a statutului de expatriat, calatorind intre Germania si Israel, in anii '80, impreuna cu familia, avand astfel sansa de a interactiona si de a intelege diverse culturi.

Lior Bebera este un profesionist in domeniul ospitalitatii, cu experienta internationala, a carui credinta este sa ii inspire pe ceilalti sa isi dezvolte cariera, bucurandu-se in acelasi timp de ceea ce fac. Inainte de a veni la Bucuresti, Lior Bebera a lucrat in numeroase hoteluri InterContinental, precum InterContinental Berlin, David InterContinental Tel Aviv, InterContinental Kiev, precum si la sediul central IHG din Londra. Anterior, a ocupat functia de Hotel Manager la InterContinental Malta, fiind responsabil de conducerea operationala a hotelului, cu un rol important in strategia si repozitionarea hotelului in timpul procesului de renovare si dupa incheierea acestuia.

In pozitia de European Operations Support Manager la IHG, Lior Bebera a facut parte din Comitetul European de Experti Food & Beverage, care a avut ca misiune crearea unor concepte, instrumente si procese pentru hoteluri cu scopul de a creste veniturile si a imbunatati performantele in restaurante, baruri si in domeniul organizarii evenimentelor.

"Cred cu tarie in cultivarea unor relatii excelente cu colegii, oaspetii si proprietarii. Acestea sunt cele care, in ultima instanta, conduc la cresterea veniturilor si creeaza o buna reputatie hotelului. La InterContinental Bucuresti, ma voi concentra pe cresterea eficientei, pe calitatea serviciilor oferite, pe cresterea vizibilitatii si a a cotei de piata a hotelului, dar si pe cresterea notorietatii Bucurestiului ca destinatie turistica si de evenimente." a spus, Lior Bebera, noul Director General al Hotelului InterContinental Bucuresti.

Persoana de contact:

Dana Chiriac, Marketing & PR Manager, mobil: 0727 810 200 sau dana.chiriac@ihg.com;

 

 

Despre  InterContinental Bucuresti

InterContinental Bucuresti este un simbol de cinci stele al orasului, unic pentru privelistea oferita din balcoanele camerelor de hotel si apreciat de oaspeti pentru calitatea serviciilor, Hotelul are 22 de etaje, 257 de camere si apartamente, un Club Lounge modern la etajul 21, un centru de sanatate cu piscina interioara la etajul 22, peste 1500 de metri patrati de spatii pentru conferinte, doua restaurante, bar si acces catre cea mai mare parcare subterana din Bucuresti. Hotelul este condus prin contract de management cu lantul hotelier InterContinental Hotels Group. In 2016, hotelul a fost premiat "Hotelul de Lux al Anului in Romania" in cadrul World Luxury Hotel Awards si Luxury Travel Guide, iar echipa hotelului a castigat premiul "Echipa Hoteliera a Anului in Romania" la Top Hotel Awards

Viziatati www.intercontinental.com/bucharest si www.eventsinbucharest.ro pentru pentru mai multe informatii despre serviciile si ofertele hotelului. Urmariti-ne pe platformele sociale: www.facebook.com/InterContinentalBucharestHotel , www.instagram.com/intercontinentalbucharest/ , www.youtube.com/user/ICBucharest/ .

Despre IHG

IHG® (InterContinental Hotels Group) [LON:IHG, NYSE:IHG (ADRs)] este o organizație globală cu un larg portofoliu de branduri hoteliere, inclusiv InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels & Restaurants, HUALUXE™ Hotels and Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, EVEN® Hotels, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites® and Candlewood Suites®.

IHG conduce, opereaza sau detine peste 5.000 de hoteluri si circa 742.000 de camere in aproape 100 de tari, cu aproape 1.400 de hoteluri in curs de dezvoltare. IHG gestionează IHG® Rewards Club, primul și cel mai extins program de loialitate din industria hoteliera globala, cu aproape 94 de milioane de membri. InterContinental Hotels Group PLC   este compania care detine lantul hotelier, cu sediul în Marea Britanie și avand filiale in Anglia și Țara Galilor. La nivel global, IHG numara peste 350.000 de angajati in hoteluri IHG și birourile companiei.

Vizitati www.ihg.com pentru informații și rezervări hoteliere si www.ihgrewardsclub.com pentru mai multe despre IHG® Rewards Club. Pentru ultimele noutati, vizitați: www.ihg.com/media  și urmarii-ne pe platformele sociale: www.twitter.com/ihg, www.facebook.com/ihg si  www.youtube.com/ihgplc .

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Șapte răniți după un accident de circulație pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă