21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Ioan Rus, noul ministru al Transporturilor. Băsescu l-a avertizat: ”Mergeți într-un...

UPDATE. Ioan Rus, noul ministru al Transporturilor. Băsescu l-a avertizat: ”Mergeți într-un minister cu probleme”

UPDATE. Ioan Rus a depus jurământul pentru funcția de ministru al Transporturilor. Președintele i-a transmis felicitări și l-a avertizat că merge într-un minister cu probleme.

La ceremonia de învestitură au fost prezenți președintele Traian Băsescu, premierul  Victor Ponta, ministrul de Interne şi unii consilieri din Administraţia Prezidenţială. Rus a citit jurământul şi apoi a dat mâna cu preşedintele.

Președintele Traian Băsescu i-a urat succes în noul mandat, avertizându-l că „va merge într-un minister cu multe probleme”. 
 
„Vă atenționez că mergeți într-un minister cu multe probleme. Să fiți atent în mod deosebit la premisele de contracte ale Autostrăzii Comarnic – Brașov. Din informațiile mele, deja s-au produs acte de corupție”, a spus Traian Băsescu. 

UPDATE. Învestitura lui Ioan Rus în funcția de ministru al Ministerului Transporturilor va avea loc în Salonul Ambasadorilor.

UPDATE. Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri, 25 iunie, Decretul prin care se ia act de demisia domnului Dan-Coman Şova, ministrul Transporturilor, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, Băsescu a semnat Decretul prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului, ministru al Transporturilor, domnul Ioan Rus, informează Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

Ioan Rus a fost numit ministru al Transporturilor. Rus va depune jurământul la orele 20. El a fost propus de Victor pOnta la Ministerul Transporturilor după ce Dan Șova și-a dat demisia. 

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că Dan Șova va fi purtătorul de cuvânt al PSD.

Știre în curs de actualizare

Cele mai citite

Un sfert din liniile STB vor circula pe trasee modificate în acest weekend

Majoritatea troleibuzelor, un sfert din tramvaie și o parte semnificativă din autobuze vor circula pe trasee modificate în acest weekend (11 și 12 mai...

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă