4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialJubile The Ballroom - furnizor al Casei Regale a Romaniei

Jubile The Ballroom – furnizor al Casei Regale a Romaniei

Centru de evenimente, cu o experienta de peste 6 ani pe piata de profil, a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui. Pentru Jubile The Ballroom, aceasta asociere reprezinta o evolutie, venita din dorinta constanta de a se ridica la cele mai inalte standarde, atat in ceea ce privesc serviciile, cat si produsele si totodata o recunoastere a calitatii, implicarii, seriozitatii si profesionalismului companiei.

In mai putin de o luna, Jubile a participat la doua dintre evenimentele organizate de Casa Regala si acum se pregateste pentru cel de-al treilea

Jubile The Ballroom a fost alaturi de Casa Regala a Romaniei la Seara Palatului Elisabeta dedicată Agerpres. Agentia de presa a implinit anul acesta 125 de ani de la infintare, context in care Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au oferit, in gradina Palatului Elisabeta, o receptie in onoarea aniversarii. La ceremonia au participat atat echipa agentiei, cat si reprezentanti ai Comisiilor pentru cultura din Parlamentul Romaniei, precum si corespondenti ai agentiilor de presa din strainatate.

Cel de-al doilea eveniment la care Jubile The Ballroom a pus la dispozitie serviciile sale Casei Regale a facut parte din seria activitatilor publice dedicate centenarului morții Regelui Carol I. In Holul de Onoare al Castelului Peles, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a conferit, in numele Majestătii Sale Regelui Mihai I, Decoratia Regala Nihil Sine Deo Universitatii din Bucuresti, Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Universitatii Nationale de Arte, precum si Universitatii Nationale de Muzica. Cele patru universitati implinesc, anul acesta, o suta cincizeci de ani de la infiintare. Ceremonia a fost urmata de o receptie oficiala in Sala de Muzica si de un dineu in Sufrageria de Stat, unde, alaturi de majordomul casei regale, ospetii au fost serviti de echipa Jubile.

Sub auspiciile Casei Regale si a Majestatii Sale Regele, la sfarsitul lunii noiembrie Centrul de evenimente Jubile The Balroom va insoti membrii Casei Regale si invitatii acestora in Trenul Regal, conform obiceiului, pe ruta Sinaia – Bucuresti.

Pentru Jubile The Ballroom colaborarea si partenerierea cu Casa Regala a Romaniei reprezinta motivatia efortului continuu de pastrare si imbunatatire a calitatii si valorii produselor si serviciilor, a profesionalismului si seriozitatii in relatia cu clientii.

Despre Jubile The Ballroom

Centrul de evenimente JubileThe Ballroom are în total 6 locatii in Bucuresti: 2 saloane in zona Decebal, 3 sali in zona Pipera si una in Primaverii, potrivite atat pentru evenimente sociale cat si pentru cele business-corporate. La Jubile beneficiezi de oferte personalizate in functie de nevoi si cerinte, de servicii premium complete (locatii, catering, bauturi, asistenta, consiliere si tot ce ai nevoie pentru reusita evenimentul tau). De asemenea, divizia de Catering Jubile iti pune la dispozitie un set complet de servicii si in afara saloanelor. Pentru petrecerile tale de acasa sau evenimentele de la birou Jubile Catering iti asigura preparate savuroase, un bufet atent aranjat, logistica si accesorii ( de la farfurii la scobitori si de la pahare la servetele), transportul.

Daca cauti servicii profesioniste si produse premium, creativitate culinara, implicare si responsabilitate, Jubile The Ballroom este alegerea perfecta pentru succesul evenimentului tau.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă