11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialKeba aniversează 10 ani de inovație în România

Keba aniversează 10 ani de inovație în România

KEBA Automation, cea mai inovatoare companie din România în zona de digitalizare şi concepte de self-banking, sucursala KEBA AG Group, împlinește 10 ani de existență pe piața bancară din România.

Compania este recunoscută pentru inovație în domeniul bancar. Astfel, KEBA a adus conceptul de cash recycling în Europa, fiind una dintre primele companii acreditate pentru tehnologia de recirculare a bancnotelor de către Banca Centrală Europeană. În plus, a fost primul furnizor care a introdus această noțiune în România, chiar în anul venirii sale pe piața locală și continuă să dețină poziția de lider în acest domeniu, în prezent.

De asemenea, KEBA gestionează și monitorizează tehnic cea mai mare rețea de terminale bancare din țară, cu ajutorul unei soluții performante de ticketing și monitoring, dezvoltată în întregime de KEBA România.

Una dintre cele mai importante realizări ale companiei în ultima decadă a fost aportul la un proiect de mare amploare pentru piața românească de banking – KEBA a susținut o importantă instituție financiară în implementarea unei sucursale 100% digitale/ cashless. Astfel, toate operațiunile clientului bancar se realizează în sistem self-banking, cu ajutorul unor terminale de ultimă generație, iar acțiunea este una în premieră pentru piața bancară din România.

Mai mult, serviiciile bancare oferite de KEBA susțin și nevoile de colectare de numerar pentru clienții mari corporații sau comercianți de tip cash & carry.

Ne mândrim cu evoluția companiei KEBA în România și cu faptul că am câștigat rapid încrederea clienților, oferindu-le constant servicii complete, de calitate, de ultimă generație, adaptabile necesităților de business. Astfel, anul trecut flota de terminale din România a avut o creștere de 35%, raportată la anul precedent.

Iar acest lucru a fost posibil prin menținerea încrederii clienților noștri datorită creșterii continue a echipei, atât ca număr – acoperim principalele orașe ale țării – cât și din punct de vedere competențe. Astfel, am dezvoltat continuu o echipă internă dedicată de software development, susținând la nivel local întregul segment de soluții software necesare proiectelor implementate.”, spune Elena Turda, General Manager, KEBA România.

Self-banking-ul câștigă tot mai mult teren în România, iar KEBA este alături de bănci în acest demers, oferindu-le cele mai inovative instrumente pentru a ajuta clienții finali să câștige timp prețios.

Punem la dispoziția acestora garanția calității austriece, o experiență globală de 48 de ani, numeroase premii pentru inovații, căștigate la nivel internațional și, nu în ultimul rând, o echipă locală puternică și dedicată.” adaugă Gerhard Luftensteiner, CEO KEBA AG.

Planurile pe termen scurt ale companiei includ dezvoltarea serviciilor din domeniul bancar, prin lansarea unei noi generații de produse și inaugurarea unui prototip pentru cea mai inovativă și performantă soluție de self-banking.

O creștere importantă va avea loc și în domeniul serviciilor logistice. Astfel, KEBA România are în plan dezvoltarea unui proiect foarte ambițios de automatizare logistică, ce va marca o schimbare semnificativă pentru piața locală.

 

Cele mai citite
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

Renunțarea la candidatul unic PSD-PNL poate declanșa criza politică. Luptele electorale din interiorul Coaliției pot afecta Guvernul

Președintele Klaus Iohannis, aflat acum în Coreea de Sud, pare să fie îngrijorat de modul cum va evolua relația PSD - PNL după ce...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă