8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialMagazin Farmec în Katerini

Magazin Farmec în Katerini

Compania clujeană Farmec a deschis un nou magazin în Grecia. Acesta va fi operat de partenerul local al producătorului român de cosmetice, firma G2D SPC. Este vorba de cel de-al doilea magazin de brand din Grecia, în orașul Katerini. Această deschidere vine la numai o lună după inaugurarea primului centru comercial Farmec din această țară, în Salonic.

„Noul magazin din Katerini este amplasat în centrul orașului, într-o zonă intens circulată pietonal, păstrând conceptul unitar și modern al tuturor magazinelor de brand Farmec“, spun reprezentanții companiei clujene. „Produsele noastre sunt apreciate de consumatorii din Grecia și ne dorim să fim cât mai aproape de cei care îndrăgesc mărcile noastre. În cadrul magazinului recent inaugurat, consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute ale companiei Farmec și vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat“, a spus Mircea Turdean, directorul general al companiei Farmec. 

„Magazinul din Katerini găzduiește pe rafturile sale cele mai noi game din portofoliul Farmec, precum Gerovital H3 MEN (gamă completă de îngrijire pentru bărbați), Gerovital H3 Classic Prof. Dr. Ana Aslan şi Gerovital H3 Retinol, Gerovital H3 Evolution, Aslavital Mineralactiv, Aslavital Lift Instant, Gerovital Plant, dar şi alte branduri consacrate ale companiei clujene de cosmetice“, mai spun reprezentanții Farmec. Ei adaugă că extinderea pe piața grecească va continua. 

Prezență la nivel internațional

Primul magazin de brand Farmec inaugurat în afara țării este situat în Sharjah, Emiratele Unite Arabe, și a fost deschis în 2003. De asemenea, Farmec deține din 2013 un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin. În cadrul centrului comercial din Budapesta, funcționează și un salon cosmetic,  unde consumatoarele beneficiază de tratamente de înfrumusețare cu ajutorul produselor Farmec și recomandări specializate pentru păstrarea frumuseții naturale.

În România, Farmec deține şase magazine proprii în Cluj-Napoca, Arad, Timișoara şi Târgu Mureș. Magazinul dedicat consumatorilor clujeni face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv din Centrul de Frumusețe Farmec.

Produsele cosmetice realizate la Cluj sunt exportate în peste 30 de țări. Strategia Farmec din ultimii ani a vizat consolidarea prezenței în țările din jurul României. De exemplu, compania clujeaană și-a sporit semnificativ prezența în țări precum Ungaria sau Polonia. Acum, extinderea Farmec în Balcani a devenit o parte importantă din strategia de viitor a companiei.   

Farmec își dezvoltă rețeaua de magazine de brand.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă