15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMajorare de capital social la Romanian International Bank S.A.

Majorare de capital social la Romanian International Bank S.A.

Acționarul majoritar al Romanian International Bank S.A., Getin Holding S.A., a majorat în data de 19 februarie 2015 capitalul social al băncii printr-o noua infuzie de capital în valoare de 14 milioane lei. Tot la aceeași dată fondurile proprii ale băncii au fost consolidate printr-un împrumut subordonat în valoare de 1.820.000 euro.

Majorarea fondurilor proprii ale RIB S.A. face parte din strategia de continua dezvoltare si consolidare a grupului Getin Holding S.A. pe piata locala.

 “Aportul de capital este o reconfirmare a angajamentului actionarului majoritar al RIB de a sustine si dezvolta cresterea pe piata locala. Anul 2015 este un an foarte important pentru noi; este anul in care eforturile interne pentru transformarea bancii intr-o institutie pregatita sa ofere produse si servicii simple, eficiente si usor de accesat vor fi dezvaluite sub forma unei noi abordari de business si de comunicare. Suntem optimisti ca prin noua abordare ne vom ridica la inaltimea asteptarilor tuturor celor care cauta in banca un partener cu care sa relationeze foarte usor atunci cand au nevoie de el.”  Stephen James Orlesky – CEO Romanian International Bank S.A.

Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare, aflate în Bucuresti (15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite.

In data de 4 decembrie 2013, 100% din actiunile Romanian International Bank S.A. au fost preluate de catre grupul financiar polonez Getin Holding. Romania devenind astfel a cincea tara, alaturi de Polonia, Rusia, Ucraina si Belarus, in care grupul financiar Getin Holding este prezent.

Cele mai citite

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă