16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialMegaconstruct oferă reduceri la racordarea la rețeaua de gaze naturale

Megaconstruct oferă reduceri la racordarea la rețeaua de gaze naturale

Megaconstruct, distribuitor și furnizor de gaze naturale, continuă în ritm alert dezvoltarea rețelei de furnizare gaze naturale în municipiul Mangalia pentru a finaliza într-un timp cât mai scurt proiectele pentru numeroasele solicitări de alimentare cu gaze naturale.

Echipa de specialiști Megaconstruct este zi de zi alături de locuitorii Mangaliei pentru a le ușura accesul la rețeaua de gaze naturale.

Stând de vorbă cu persoanele care au venit să ceară informații despre etapele pe care trebuie să le parcurgă pentru a se racorda la rețeaua de gaze naturale, echipa Megaconstruct a identificat că, deși aceștia își doresc să dispună cât mai repede de acest serviciu, un număr important de clienți potențiali amână momentul depunerii cererii de acord acces deoarece nu dispun încă de toate resursele financiare necesare.

SC Megaconstruct SA înțelege că fiecare solicitant are nevoi diferite și încearcă să răspundă prin ofertele sale, în mod particularizat în funcție de bugetul și dorința de confort a acestora.

Astfel, clienții care vor solicita în această perioadă să se racordeze la rețeaua de gaze naturale vor beneficia de o reducere comercială de 25% din costul execuției instalației de utilizare și mai mult decât atât, aceștia vor avea posibilitatea de a achita acest cost în 12 rate.

Pentru a putea beneficia de toate aceste avantaje, persoanele interesate de racordarea la rețea sunt așteptate la sediul Megaconstruct S.A din Municipiul Mangalia, Str. Rozelor nr. 8, bloc R4, scara A, parter, ap. 3, între orele 8-17:30, de luni până vineri, unde echipa de profesioniști Megaconstruct oferă solicitanților consiliere permanentă și suport pentru a facilita demersurile privind racordarea la rețeaua de gaze naturale și realizarea instalațiilor de utilizare.

Valorificând facilitățile de plată oferite de către Megacons-truct și ținând cont că în perioada de primăvară valoarea facturilor de întreținere scade, localnicii care vor solicita acum să se racordeze la rețeaua de gaze naturale nici nu vor simți costul acestei investiții care le va oferi o viață mai confortabilă, cu costuri reduse în fiecare anotimp.

Localnicii care au ales deja să se racordeze la rețeaua de gaze s-au convins că utilizarea gazelor naturale pentru încălzirea locuinței, a apei menajere, cât și pentru prepararea hranei, acestea reprezintă cea mai avantajoasă și sigură alegere.

Pe lângă avantajul de a beneficia de racordarea la rețeaua de gaze naturale, Megaconstruct oferă siguranță în prestarea pe termen nelimitat a serviciului de alimentare cu gaze naturale.

Convinși deja de profesionalismul și promptitudinea echipei de profesioniști Megaconstruct, clienții se simt confortabil în a alege racordarea la gaze naturale, pentru că au în acest mod asigurată în permanență intervenția pentru remedierea oricăror defecțiuni, cât și servicii de verificare și revizie a instalațiilor de utilizare.

Prin tot ceea ce implementează, Megaconstruct demonstrează de fiecare dată că alimentarea cu gaze naturale este soluția cea mai ieftină, sigură, comodă, nepoluantă, care face viața mai ușoară fiecărui consumator.

La acest moment Megaconstruct SA are în derulare peste 340 de contracte privind racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale încheiate cu persoane fizice și peste 70 de contracte încheiate cu persoane juridice, printre care hoteluri, restaurante din Municipiul Mangalia și cele 15 puncte termice aparținând Goldterm.

 

Mai multe detalii despre ofertele Megaconstruct se pot obține la numărul de telefon 0341/145.848 sau vizitând site-ul
www.megaconstruct.ro

Cele mai citite

Cea mai mare despăgubire achitată în 2023, în România

O companie membră a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a achitat, anul trecut, în baza poliţei de asigurare...

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...

Taxele prea mari pe salarii au scos mii de români în stradă

Delegaţia Blocului Naţional Sindical a cerut luni reprezentanţilor Ministerului Finanţelor măsuri privind reducerea fiscalităţii pe muncă şi demararea de urgenţă a unei reforme fiscale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă