15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialO companie oferă bilete de avion cu preț redus din SUA spre...

O companie oferă bilete de avion cu preț redus din SUA spre Canada, fără întoarcere. Codul promoțional este “jumpbecausetrump”

O companie care vinde bilete de avion a lansat o ofertă promoțională, drept răspuns la informațiile conform cărora mulți locuitori ai SUA vor să se mute în Canada, după alegerea ca președinte a lui Donald Trump.

"Rezultatul alegerilor din Statele Unite ale Americii ne-a luat pe toti prin surprindere iar site-urile de stiri au titrat ca website-ul de imigrari al Canadei a fost coplesit de numarul mare de accesari. De aceea, Vola.ro vine in sprijinul celor care vor sa emigreze din SUA, in Canada, cu o oferta speciala la bilete de avion: toate biletele de avion one-way din SUA spre Canada, achizitionate de pe Vola.ro, beneficiaza o reducere cuprinsa intre 20% si 30%", precizează un comunicat transmis miercuri.

Pentru a cumpăra bilete cu această reducere de preț, clienții trebuie să folosească un cod promoțional, denumit ”jumpbecausetrump”. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă