13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialParcul comercial en-gros Doraly Expo Market deschide un nou pavilion

Parcul comercial en-gros Doraly Expo Market deschide un nou pavilion

Doraly Expo Market – parcul comercial No.1 in comertul en-gros pentru produse alimentare si articole pentru casa, prezent pe piata serviciilor si dezvoltarilor imobiliare comerciale inca din 1993, a inaugurat la inceputul lunii februarie 2016 cel de-al 27-lea pavilion comercial.

Noul pavilion (X2) a fost construit in perioada octombrie 2015 – februarie 2016, investitia totalizand 1.850.000 euro, provenind din surse proprii.

Cu o suprafaţa inchiriabila de 3.840 mp, pavilionul X2 ofera companiilor care comercializeaza produse alimentare, cosmetice, detergenti si articole de unica folosinta, solutii moderne si eficiente de depozitare, prezentare a marfurilor, birouri, anexe si parcari. Prin intermediul firmelor care isi desfasoara activitatea in pavilionul X2, acesta duce la crearea a peste 100 de locuri de munca.

Capacitatea de depozitare nou creata permite stocarea a peste 7.000 de paleti, care pot fi operati cu stivuitoare pana la o inaltime utila de 6,5 m. Pentru partea de receptionare si picking s-au amenajat rampe cu acces auto si platforme speciale.

Noul pavilion este usor si direct accesibil din DN2.

Antreprenorul general, firma DAS SRL si-a reconfirmat profesionalismul si seriozitatea care il caracterizeaza, livrand la timp proiectul conform specificatiilor.

Strategia de dezvoltare pentru urmatorii trei ani cuprinde noi investitii, respectiv hale comerciale si de depozitare in suprafata totala de peste 20.000 mp. 

 Alege sa fii clientul Doraly pentru reusita ta in afaceri!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă