11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Ce decizie a luat instanţa în legătură cu cererea de insolvenţă...

UPDATE. Ce decizie a luat instanţa în legătură cu cererea de insolvenţă a clubului Petrolului Ploieşti

UPDATE: Tribunalul Prahova a admis, vineri, cererea societăţii care administrează clubul Petrolul Ploieşti de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 6 aprilie, informează Mediafax

"Admite cererea debitoarei, dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoare (n.r. – FC Petrolul SA). Desemnează administrator judiciar provizoriu pe VIA INSOLV SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu de 1.500 lei", se arată în soluţia Tribunalului Prahova publicată pe portalul instanţelor de judecată.

—–

Societatea Petrolul, societatea care administrează gruparea prahoveană din Liga I, a depus la Tribunalul Prahova cerera de intrare în insolvenţă, aceasta fiind înregistrată în data de 4 februarie, informează Mediafax.

Luna trecută, o altă cerere de intrare în insolvenţă a clubului, formulată de unul dintre creditori, SGU Ploieşti (societatea care administrează stadionul "Ilie Oană", căreia Petrolul îi datorează aproximativ 300.000 euro), a fost retrasă.

Cererea va fi soluţionată la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Prahova, de unde va primi o hotărâre în termen de cinci zile de la data înaintării.

Petrolul se alătură grupului de echipe din Liga I aflate în insolvenţă, din care mai fac parte CFR Cluj, Dinamo, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi şi Rapid.

Gruparea Petrolul Ploieşti traversează o criză financiară de la sfârşitul anului trecut, acţionarii Daniel şi Nicolae Capră precum și directorului general al clubului, Marius Bucuroiu, fiind acuzați de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15 milioane de euro.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă