7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialPrima agenție de presă dedicată societății civile

Prima agenție de presă dedicată societății civile

CIADO România și MagnaNews.ro au lansat vineri, 22 iulie, la Sala Palatului, prima agenție de presă dedicată exclusiv societății civile. Platforma poate fi accesată pe www.magnanews.ro și a fost înființată ca urmare a creșterii numărului de asociații și fundații. La începutului anului 2016, în România erau înregistrate 94.000 de ONG-uri.

”O societate obiectiv informată este o societate puternică. Avem convingerea că o presă cu adevărat independentă poate fi motorul care să concentreze mesajele societății civile”, a declarat  Rodica Furnea, redactor șef MagnaNews.ro.

În cadrul parteneriatului dintre MagnaNews.ro și CIADO, în prima etapă  vor funcționa 22 de grupuri pe rețelele de socializare cu o medie de 10.000 de abonați/grup, plus 21 de corespondenți acreditați pe lângă autoritățile publice centrale și locale în cele 21 de județe și sectoare.
Euroatlantic Media este compania care editează publicațiile online MagnaNew.ro, TopArhitecti.ro și TopHospitals.ro.  Aria de expertiză a companiei este complexă: servicii de multichannel marketing și consultanță în afaceri, cercetare de piață, marketing și comunicare.

CIADO România are ca scop desfășurarea de programe sau proiecte în domeniul prevenirii traficului și consumului de droguri, în domeniul tratamentului, recuperării și reinserției sociale a dependenților de droguri, alcool, tutun etc, în domeniul prevenirii virusului HIV/SIDA, al traficului cu ființe umane, al terorismului, crimei organizate, corupției și altor domenii ce privesc apărarea drepturilor omului.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă