16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialProtejează-ţi afacerea cu Asigurarea Creanţelor Comerciale de la Euler Hermes oferită...

Protejează-ţi afacerea cu Asigurarea Creanţelor Comerciale de la Euler Hermes oferită prin intermediul RisCo!

RisCo şi Euler Hermes vin în întampinarea nevoilor companiilor mici de a-şi proteja afacerea împotriva riscului de neplată prin Asigurarea de Credit „Simplicity”. RisCo şi Euler Hermes au devenit parteneri pentru a-şi canaliza eforturile în direcţia comună de a susţine şi proteja mediul de afaceri local şi în special companiile mici.

În condiţiile unui mediu economic şi de afaceri care se luptă deja de caţiva ani cu o puternică instabilitate şi lipsa a încrederii, informarea asupra clienţilor noi şi a celor existenţi, precum şi acoperirea riscului comercial, devin condiţii esenţiale pentru dezvoltarea sustenabilă a oricarei companii.

Splicity este concepută ca o poliţă de asigurare foarte simplă şi uşor de gestionat care va aduce liniştea şi protecţia necesară companiilor mici şi le va oferi totodată resursele necesare pentru a se concentra pe dezvoltare. Poliţa oferă o politică de preţ foarte simplă, bazată pe intervalul cifrei de afaceri ce se doreşte a fi asigurată, şi un proces rapid al cererilor pentru datoriile de peste 1.000 de lei, minimizând astfel impactul unei plaţi restante asupra fluxului de numerar al unei companii.

Produsul este unic in piaţă datorită simplităţii sale şi a faptului ca poliţa de asigurare acoperă facturile emise de clienţii companiei asigurate fără o analiză prealabilă a bonităţii acestora, în procent standard de 60% din valoarea datoriei neachitate până la concurenţa răspunderii maxime per client. Acoperierea poate creşte până la 90%, cu o răspundere maximă mai mare, în cazul în care asiguratul aplică pentru o clasă de risc la Euler Hermes şi clientul său este evaluat ca un risc acceptabil.

Ca urmare a parteneriatului încheiat între RisCo şi Euler Hermes, orice companie poate avea acces oricând, simplu şi rapid, la poliţa de asigurare: accesează pagina http://www.risco.ro/asigurare-credit-comercial/formular-aplicare, completează câmpurile indicate cu informaţii de bază despre companie şi transmit formularul. În maximum 24 de ore, un reprezentant RisCo contactează telefonic compania pentru analiza formularului de aplicare şi transmiterea sa către Euler Hermes.

Beneficiile poliţei Simplicity, oferite prin intermediul RisCo, includ:

Reducerea provizioanelor creditelor neperformante, ce va conduce la eliberarea capitalului blocat;
Prevenirea mai bună a riscurilor, prin sistemul de  “avertizare timpurie”, furnizat de informaţiile detaliate din baza de date extinsă a Euler Hermes;
Acces mai facil la finanţarea afacerii, poliţa putând fi folosită ca şi garanţie către un furnizor sau creditor;
Vânzări ţintite mai sigure, beneficiind de informaţiile de credit de neegalat  din baza internă de date ce pot fi folosite pentru a targeta clienţi şi pieţe noi şi în acelaşi timp, pentru a monitoriza activitatea celor existenţi.

 „Produsul Simplicity completează gama serviciilor RisCo oferite companiilor, pentru scăderea riscului în relaţiile cu clienţii acestora. Pentru firmele mici, suntem convinşi că produsul va avea un real succes”, a declarat Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo.

“Avem convingerea că parteneriatul RisCo – Euler Hermes va fi unul de succes, aducând o contribuţie importantă susţinerii întreprinderilor mici şi încurajându-le să se dezvolte într-un mod sănătos. „Simplicity” este produsul ideal de asigurare a creanţelor companiilor mici, necesitând un volum minim de administrare şi oferind totodată confortul financiar de care fiecare afacere are nevoie pentru a rezista in timp”, a declarat Cristina Rusuleanu, Director General al Euler Hermes România.

Pentru mai multe detalii despre poliţa Simplicity oferită de Euler Hermes prin intermediul RisCo, accesaţi http://www.risco.ro/asigurare-credit-comercial.

Cele mai citite

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...
Ultima oră
Pe aceeași temă