10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialRețeaua de socializare Facebook se extinde în Africa

Rețeaua de socializare Facebook se extinde în Africa

Facebook a anunțat că se extinde și pe continentul african. Rețeaua de socializare americană urmează să deschidă un birou în orașul Johannesbourg, din Africa de Sud, informează Agerpres.

”Suntem inspirați de diferitele modalități în care oamenii și firmele folosesc Facebook-ul în Africa pentru a stabili noi contacte”, a declarat Nicola Mendelsohn, unul dintre reprezentanții din regiunea Europa/Orientul mijlociu/Africa (EMEA) ai marelui grup californian, transmite AFP.

Pentru început, Facebook vizează mai multe țări din Africa subsahariană: Kenya, Nigeria, Africa de Sud, Senegal, Coasta de Fildeș, Ghana, Tanzania, Rwanda, Uganda, Zambia, Mozambic și Etiopia.

O primă ofensivă va fi lansată pe telefoanele mobile, pentru a răspunde interesului crescând al firmelor pentru acest tronson de publicitate, având în vedere că majoritatea cazurilor, africanii accesează Facebook folosindu-și telefoanele portabile.

La sfârșitul lunii iunie, rețeaua socială avea în Africa 120 de milioane de utilizatori activi, cu 20% mai mult decât în septembrie 2014.

Facebook preconizează să realizeze pe telefoanele mobile peste două treimi din încasările sale de publicitate la nivel mondial.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...
Ultima oră
Pe aceeași temă