5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialRezultatele controlului de la Hidroserv. Doar unul din trei angajați lucrează efectiv...

Rezultatele controlului de la Hidroserv. Doar unul din trei angajați lucrează efectiv si produce venituri

O echipă trimisă de conducerea Hidroelectrica a finalizat controlul la Hidroserv, descoperind că, la această filială, din circa 1.340 de salariati, doar 534 muncesc efectiv în centralele hidroelectrice la lucrarile de mentenanță, generând venituri directe, informează ProTV.

Corpul de control al Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a finalizat în ultima săptămână un raport în urma controlului efectuat cu privire la mai multe nereguli la Hidroserv, filiala ei de mentenanță.

Controlul s-a realizat la cererea fostului administrator special, a declarat directorul general al Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru.

”Nu este in regula ca pe un post de muncitor sa figureze un salariat care efectueaza activitati administrative in birou”, a afirmat Agliceru.

În anul 2016, Hidroserv a avut contractate cu Hidroelectrica 2,1 milioane de ore de manopera directa, care ar fi adus 159 milioane de lei in conturile Hidroserv. Dar dintre cele 2,1 milioane ore contractate, Hidroserv a efectuat doar 1,18 milioane de ore.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă