16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialROMATSA are un nou director general

ROMATSA are un nou director general

Generalul Ion-Aurel Stanciu, fost şef al Statului Major al Forţelor Aeriene, a fost numit luni director general interimar al ROMATSA, informează Mediafax.

Aleodor Frâncu a demisionat în luna ianuarie din funcţia de şef al ROMATSA după ce premierul Victor Ponta a reclamat deficienţe în gestionarea accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

ROMATSA a anunţat ulterior că atribuţiile de director general au fost preluate de Valentin Cimpuieru, director al Departamentului Tehnic Dezvoltare, el fiind succedat de Adrian Şerban, director operaţional.

Regia autonomă a lansat procedurile de selecţie a unui nou director general, termenul de depunere fiind prelungit de mai multe ori.

Potrivit celui mai recent anunţ publicat pe site-ul ROMATSA pe această temă, candidaţii interesaţi de funcţia de director general pot depune canditaturile şi documentele necesare până la 30 septembrie.

Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, ROMATSA a fost înfiinţată în anul 1991 şi activează în domeniul serviciilor de trafic aerian, furnizate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României.

Cele mai citite

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...

FCU Craiova și FC Voluntari, în Liga a 2-a! Dinamo și FC Botoșani au prins barajul

FCU Craiova și FC Voluntari vor juca din sezonul viitor la matineu, în timp ce Dinamo și FC Botoșani au prins locurile de baraj,...

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă