15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialRyanair va suplimenta, din 2016, numărul de avioane. Ce alte planuri mai...

Ryanair va suplimenta, din 2016, numărul de avioane. Ce alte planuri mai are compania aeriană

Operatorul aerian Ryanair va suplimenta, în 2016, numărul de avioane pe 20 de trasee pe care operează compania şi va intra pe patru noi rute, informează Mediafax.

Operatorul aerioan low-cost a mai anunţat miercuri că traficul de pasageri al companiei a crescut cu 15% în primele opt luni ale acestui an.

Gradul de încărcare al aeronavelor Ryanair a fost de 95% în august, în creştere de la 93%.

În luna august, numărul de pasageri a avansat cu 10%, la 10,4 milioane de persoane, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania cu sediul la Dublin urmează să înfiinţeze o nouă bază de operaţiuni la aeroportul Malpensa din Milano, pe 1 decembrie, printr-o investiţie iniţială de 100 de milioane de dolari, conform Bloomberg.

Directorul de marketing al Ryanair, Kenny Jacobs, a declarat anterior că preţurile scăzute ale carburanţilor şi capacitatea de transport a companiei determină scăderea preţurilor. El a mai arătat că servirea de alimente în timpul curselor pe distanţe lungi reprezintă o “evoluţie naturală” pentru transportatorul aerian.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă