12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTăieri de salarii la Televiziunea Română. Ce decizii a luat conducerea TVR

Tăieri de salarii la Televiziunea Română. Ce decizii a luat conducerea TVR

Consiliul de Administraţie al TVR a decis, marţi, reducerea timpului de lucru al angajaţilor instituţiei de la cinci la patru zile pe săptămână. În acest context, salariile angajaților vor fi reduse cu aproximativ 20%, conform unui comunicat al Televiziunii Române.

Mai mult, reprezentanții TVR au decis și începerea discuţiilor cu sindicatele în vederea realizării de restructurări de personal.

Citește și: Conducerea Televiziunii Române a decis închiderea TVR News

Reprezentanții TVR au precizat că reducerea timpului de lucru al angajaţilor TVR şi a salariilor ar urma să fie implementată de la 1 august.

În cazul restructurării de personal, nu a fost stabilit câte persoane ar urma să fie concediate.

Consiliul de Administraţie  al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis, marţea trecută, închiderea, de la 1 august, a televiziunii TVR News. Conținutul TVR News va fi preluat de celelalte canale ale SRTv. 

Citește și: Popririle impuse ANAF bagă frica în angajații TVR

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a blocat, luni, conturile Societăţii Române de Televiziune (SRTv), din cauza datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.

 

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă