Un deputat PSD a adresat o interpelare ministrului Transporturilor despre problemele de la TAROM. Numărul curselor anulate sau suspendate a devenit suspect de mare

de Mihai Diac , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 00:09, 21 martie 2017
Foto: Arhivă

Deputatul PSD Silviu Macovei a înaintat o interpelare către ministrul Transporturilor, Alexandru-Razvan Cuc, pe tema problemelor din ultimele 12 luni ale companiei TAROM.

"Am identificat peste 38 de incidente referitoare la întârzieri (5), defecțiuni (11), curse anulate sau suspendate (19)! Mi se pare suspect faptul că TAROM, care era recunoscută ca o companie aeriană solidă, are acum extrem de multe probleme. În plus, pierde curse și rute profitabile și pe care nu are concurență în fața unor companii particulare. Am cerut imperativ, prin interpelare oficială, un punct de vedere de la Ministerul Transporturilor", a anunțat deputatul PSD, citat de HotNews.

Una dintre întrebările formulate de Silviu Macovei este următoarea: "Există un risc de inducere voluntară și intenționată a unei necompetitivități a TAROM față de companii particulare?".

Comentarii

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design