6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUSR: Deszăpezirea proastă a stațiilor a fost un pretext pentru Firea de...

USR: Deszăpezirea proastă a stațiilor a fost un pretext pentru Firea de a schimba conducerea RATB pe criterii politice

Uniunea Salvați România (USR) susține că invocarea sesizărilor privind deszăpezirea proastă a stațiilor RATB a fost doar un pretext pentru primarul Gabriela Firea de a schimba conducerea RATB pe criterii politice.

“USR protestează împotriva modului în care Gabriela Firea și majoritatea PSD au împiedicat-o pe Ana Ciceală, consilier general, să-și exercite mandatul potrivit legii, la dezbaterea ce a avut loc sâmbătă, 7 ianuarie, în Consiliul General al Municipiului București privind demiterea conducerii RATB. Interpelarea prin care consiliera USR arăta ca demiterea conducerii RATB este ilegală și că va produce prejudicii bugetului Capitalei a fost oprită de către președintele de ședință Culea Marian Orlando (PSD) care a făcut semn agenților de pază să o evacueze pe Ana Ciceală din sală”, menționează un comunicat transmis luni de USR.


Citește și: Primărița Gabriela Firea a găsit vinovații pentru haosul din București: A demis conducerea RATB și l-a înlocuit pe directorul Regiei cu un consilier PSD


 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă