8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăEdiția a cincea a Programului de Granturi Raiffeisen Comunități

Ediția a cincea a Programului de Granturi Raiffeisen Comunități

La 1 iulie s-a lansat a cincea ediție a Programului de Granturi Raiffeisen Comunități. Concursul online de proiecte comunitare are loc anul acesta în perioada 1 iulie-11 septembrie pe blogul www.raiffeisencomunitati.ro, la secțiunea Program de Granturi.

Cele mai bune 10 proiecte comunitare vor primi câte o finanțare de 10.000 de euro, valoarea totală a finanțărilor oferite de Programul de Granturi Raiffeisen Comunități fiind de 100.000 euro.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunități este primul program de finanțare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piața bancară din România. Scopul său este să sprijine organizațiile – eligibile în conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea – care doresc să dezvolte și să implementeze programe din domeniile educație financiară,  ecologie urbană, servicii sociale și de sănătate în beneficiul comunităților unde Raiffeisen Bank își desfășoară activitatea. 

Programul de Granturi se va desfășura în perioada 1 iulie – 11 septembrie în două etape:

– 1 iulie – 1 august 2015 (inclusiv) – depunerea propunerilor de proiecte.

Această etapă e urmată de o perioadă de evaluare internă a propunerilor, urmând ca lista propunerilor de proiect fina-liste să fie anunțată la data de 17 august 2015.

n 17 august  – 11 septembrie – votarea de către publicul larg și jurizarea internă (50% și 50%).

Lista proiectelor câștigătoare va fi anunțată până la data de 16 septembrie 2015, după verificarea și validarea de către Raiffeisen Bank S.A. a voturilor înregistrate.

Programul se desfășoară pe platforma Raiffeisen Co-mu-nități, secțiunea „Program de granturi“ – www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/. Aici se află regulamentul de desfășurare a programului, care conține etapele programului, criteriile de eligibilitate și selecție a propunerilor etc.

Pentru informații suplimentare: raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro.  

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă