12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România Liberă700.000 euro pentru prima fabrica de distrugere securizata a documentelor confidentiale

700.000 euro pentru prima fabrica de distrugere securizata a documentelor confidentiale

Proffice, divizia de birotica-papetarie a grupului RTC, detinut de omul de afaceri Octavian Radu, a intrat pe segmentul de distrugere securizata a documentelor cu caracter confidential, investind in prima fabrica de acest gen din Romania, a anuntat compania, potrivit DailyBusiness.ro. Afacerea se deruleaza prin franciza Reisswolf, lider european pe aceasta nisa.
"Investitia in franciza s-a ridicat la 700.000 de euro, cea mai mare parte din aceasta suma fiind alocata utilarii fabricii Reisswolf, aflata in sectorul 6 din Bucuresti, si care este singura unitate de distrugere industriala de date din Romania. Pentru anul acesta estimam o cifra de afaceri de 800.000 de euro, iar in 2010 speram sa ajungem la 2 milioane de euro", a declarat, pentru DailyBusiness.ro, Ana Toltis, directorul Reisswolf.

Afacerea Reisswolf se adreseaza institutiilor publice sau private care lucreaza cu documente si date cu caracter confidential, compania asigurand unitatea de depozitare la sediul clientului, transportul securizat al materialelor de distrus, pana la procesul efectiv de distrugere in conditii de siguranta, finalizat cu emiterea unui certificat ce garanteaza indeplinirea operatiunii, conform legii. Fabrica industriala are o capacitate de distrugere de 1,5 tone hartie/ora, iar intreaga linie este pusa in miscare cu ajutorul utilajelor industriale: benzi transportoare, masini de tocat si balotat, mediul fiind supravegheat prin camere video.

Potrivit lui Toltis, noua fabrica are in total 6 angajati, urmand ca echipa sa se mareasca in functie de necesitati. Reprezentantii Reisswolf estimeaza peste 100 de clienti pana la sfarsitul anului, din care 50 de clienti de talie mare.

Anul acesta, franciza Reisswolf va reprezenta pana in 7-8% din veniturile diviziei de birotica-papetarie a RTC, urmand ca anul viitor sa creasca la 15% din venituri.

Piata de distrugere securizata a documentelor securizate se ridica in prezent la 10 milioane de euro, neexistand insa alte companii dedicate exclusiv acestui serviciu si cu fabrica proprie, potrivit reprezentantilor Reisswolf.

Sursa: www.dailybusiness.ro

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă