12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCât câștigă reprezentanții STATULUI în Consiliile de administrație

Cât câștigă reprezentanții STATULUI în Consiliile de administrație

Traian Halalai, preşedinte şi membru executiv al Consiliului de Administraţie al Eximbank, este cel bine plătit reprezentant al statului într-o structură de conducere, cu un venit lunar de 137.585 lei brut (peste 30.400 euro/lună la cursul BNR din 29 iunie – n.r.), potrivit unui document publicat miercuri pe site-ul Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, informează Agerpres.

Pe locul al doilea în top se află Radu Graţian Gheţea, preşedintele CA al CEC Bank şi preşedinte al băncii, cu o remuneraţie de 121.424 lei brut pe lună, fiind urmat de Andrei Liviu Stamatian, prim-vicepreşedinte şi membru executiv al CA CEC Bank, cu 83.832 lei brut lunar, şi de Florian Raimund Kubinschi şi Paul Ichim, membrii executivi în CA Eximbank, care primesc lunar fiecare 72.598 lei brut. 

Mihaela Lucica Popa şi Gheorghe Carabasan, vicepreşedinţi şi membri executivi în CA CEC Bank încasează lunar un venit brut de 62.075 lei, iar Mirela Iovu, vicepreşedinte CEC Bank 60.153 lei. 

Cele mai mici remuneraţii, cuprinse între 71 lei brut/lună şi 97 lei brut/lună sunt primite de reprezentanţii Ministerului Transporturilor în conducerea spitalelor din subordinea instituţiei. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă