14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLeul s-a depreciat, în raport cu euro

Leul s-a depreciat, în raport cu euro

Leul s-a depreciat, joi, în raport cu moneda europeană, până la un curs de 4,5021 lei pentru un euro, informează Agerpres.

În acelaşi timp, moneda naţională a pierdut teren şi în faţa dolarului american, până la un curs de 3,9366 lei pentru un dolar, în urcare cu 2,65 bani (+0,68%) în comparaţie cu anunţul din şedinţa anterioară, respectiv 3,9101 lei. 

Leul s-a depreciat joi, însă la limită, şi în faţa francului elveţian, cursul anunţat de BNR fiind de 4,0908 lei, în urcare cu 0,04 bani (+0,01%), faţă de cotaţia din şedinţa precedentă, când moneda elveţiană valora 4,0904 lei. 

Gramul de aur s-a scumpit, joi, cu 96,1 bani (+0,6%), până la 161,5530 lei, de la 160,5920 lei, valoare anunţată în şedinţa de miercuri.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă