13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăIoana Petrescu rămâne la Palatul Victoria

Ioana Petrescu rămâne la Palatul Victoria

Fostul ministru al Finanțelor, Ioana Petrescu, a anunţat luni că va redeveni consilier al premierului, după plecarea din executiv. Ioana Petrescu a mai cupat funcţia de consilier în perioada septembrie 2013 – martie 2014. Ea a afost numită ministru al Finanţelor în luna martie a acestui an, însă după remaniere portofoliul va fi coupat de Darius Vâlcov, fost ministru delegat pentru Buget.

Ioana Petrescu a fost întrebată, pe 1 decembrie, de jurnalişti, după ce a participat la parada militară din Bucureşti, dedicată Zilei Naţionale, dacă îi este teamă că va fi remaniată, ea precizând: „Nu, cu siguranţă nu, eu sunt aici să-mi fac treaba până la capăt".

Ioana Petrescu a absolvit Wellesley College (SUA), fiind licenţiată în economie şi matematică și ulterior și-a susținut doctoratul în Economie la Harvard University. Înainte de reveni în România, Petrescu a activat ca profesor asistent la Universitatea Maryland School of Public Policy.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă