10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016A doua ediție a loteriei bonurilor fiscale. Care este valoarea bonului câștigător

A doua ediție a loteriei bonurilor fiscale. Care este valoarea bonului câștigător

UPDATE 17.07: Valoarea bonului câștigător la cea de-a doua zi a loteriei bonurilor fiscale este 135. Astfel, persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise în data de 23 mai, cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate pentru a ridica premiul.

UPDATE 17.05: Ziua câstigătoare la a doua ediție a loteriei bonurilor fiscale este 23.

UPDATE 17. 03: Luna câștigătoare la a doua ediție a loteriei bonurilor fiscale este luna mai.

———-

Duminica aceasta are loc a doua ediție a loteriei bonurilor fiscale care oferă un premiu total de un milion de lei. Premiul va fi împărțit între 100 de câștigători.

La ediția a doua a loteriei bonurilor fiscale pot participa românii care au strâns bonuri în în perioada 29 martie-31 mai. Extragerea va avea loc de la ora 17.00 și va fi transmisă de Televiziunea Română.

Săptămâna trecută, a fost promulgată noua lege a loteriei bonurilor fiscale care limitează la 100 numărul de câștigători pentru a stimula românii cu premii mai consistente.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

Permiul total, de un milion de lei, va fi împărţit egal la numărul câştigătorilor validaţi de către inspectorii fiscali. Lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor, iar plata premiilor se va efecua în maxim 60 de zile de la încheierea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, respectiv până la 13 iulie.

Pentru prima loteria a bonurilor fiscale, organizată a doua zi de Paşte, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe în Bucureşti, Cluj şi Braşov, iar la polul opus s-au situat judeţele Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, câştigul fiind de 54,9 lei dacă toate bonurile ar fi validate.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă