15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Gândește la rece patru idei de afaceri!

Gândește la rece patru idei de afaceri!

Vara e unul dintre cele mai prolifice anotimpuri pentru antreprenori si ideile lor de afaceri.  Dincolo de abundența de idei care pot fi puse in practica, sezonul in sine e foarte colorat si creativ. Si pentru ca vara este la inceput, am pentru tine patru sfaturi care te pot propulsa din angajat in angajator si antreprenor.

Vara, anotimpul lumanarilor colorate si aromatizate

Poate suna paradoxal sa te gandesti tocmai vara la lumanari, foc si caldura, dar ideea care urmeaza e numai buna de pus in practica dupa ce o gandesti la rece. Practic, vara este simbolul nuntilor, dincolo de botezuri si alte evenimente personale sau corporate. Lumanarile de nasi, de ginere sunt nelipsite de la evenimente. Mai sunt si localurile decorate in diferite stiluri, dupa gustul tinerilor casatoriti sau parinti. Daca esti destul de motivat, poti ajunge sa scoti cel putin 7.000-8.000 de euro profit din comercializarea unor astfel de lumanari.

Pentru ca traim vremuri vegane, iti recomand sa cultivi catina

Incredibil sau nu, catina romaneasca este la mare cautare in Europa. Macerata in borcane de miere sau consumata rece, stoarsa si transformata in suc sau in must, cererea pe piata europeana a catinei romanesti este din ce in ce mai mare. Motivul? Culturile de catina din Romania au un continut fizico-chimic mai valoros, fapt care se reflecta in calitatile energetice si terapeutice extraordinare. Cultura de catina are un potential productiv de cca 20 de tone/ha, iar pretul de vanzare al catinei este de aproape 2 euro/kg. Un calcul simplu ajunge la aproape 40.000 de euro incasari doar dintr-un hectar de catina.

“Stoarce” bani din gheata!

Fie ca vorbim de masini de inghetata achizitionate de la maxigel.ro, de aparate de inghetata mobile de plimbat prin parcuri sau pur si simplu de aparate de facut sucuri cu gheata, daca stii sa te pozitionezi pe piata, iti poti dubla in timp scurt valoarea investitiei intr-un astfel de aparat.

La mare cautare prin parcuri sunt si storcatoarele mobile de citrice care iti fac instant cocktail-uri sanatoase cu fructe intregi – portocale, banane, lamai, kiwi sau mere.

TOTUL 100% Natural!

Cosmetice 100% naturale iti ofera toate datele de care ai nevoie pentru a initia si dezvolta o afacere bazata pe producerea si comercializarea unor produse cosmetice si a sapunului natural. Cosmeticele naturale pot fi comercializate intr-un sistem de tip franciza sau MLM sau poti incerca sa vii tu cu retete practice de tratamente faciale obținute naturist. 

 

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă