18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016Ieșenii pot să câștige premii dacă îşi plătesc la timp întreţinerea

Ieșenii pot să câștige premii dacă îşi plătesc la timp întreţinerea

Ieşenii care îşi plătesc la timp facturile la întreţinere pot câştiga premii oferite de către administratorul de imobile al Primăriei, informează Mediafax.

Societatea Termoservice, aflată în subordinea Primăriei Iaşi, care administrează un număr de 23.000 de apartamente din municipiu, a demarat, începând de la 1 februarie, Tombola Locatarului, în cadrul căreia vor fi oferite diverse premii celor care se înscriu la concurs.

Printre premiile oferite prin tragere la sorţi se numără şi două bilete la concertul lui Andre Rieu, programat în luna iunie la Bucureşti.

Tot prin tragere la sorţi vor fi oferite un weekend all-inclusive la munte pentru două persoane, precum şi o cină romantică pentru un cuplu la un restaurant ieşean.

Pentru a putea participa la tombolă, locatarii trebuie să facă dovada că au achitat minim 300 de lei la întreţinere pentru lunile ianuarie, februarie şi martie.

La tombolă se pot înscrie doar ieşenii ale căror apartamente se află în administrarea societăţii Termoservice.

Conducerea societăţii ieşene susţine că este vorba de o campanie de fidelizare a clienţilor săi, iar pe de altă parte ieşenii sunt încurajaţi să-şi achite la timp facturile la întreţinere.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea câştigătorilor se va desfăşura la începutul lunii mai şi va fi transmisă în direct la un post de radio local.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă