14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăAlegeri 2016S-a lansat aplicația care îi anunță pe utilizatori dacă au câștigat la...

S-a lansat aplicația care îi anunță pe utilizatori dacă au câștigat la Loteria Bonurilor Fiscale

AvocatNet.ro, cea mai mare comunitate juridica si de afaceri din Romania, si serviciul de facturare Facturis au lansat o aplicatie gratuita care ii anunta pe utilizatori daca s-au numarat printre castigatorii Loteriei bonurilor fiscale, concurs organizat de Ministerul Finantelor incepand din acest an. Aplicatia este gratuita si foarte usor de folosit: utilizatorii nu trebuie decat sa inregistreze in sistem suma si data inscrise pe bonul fiscal.

Romanii care vor sa afle rapid daca au castigat la Loteria bonurilor fiscale au la dispozitie aplicatia gratuita Loteria Bonurilor by AvocatNet.ro, disponibila online, prin care sunt anuntati daca se numara printre norocosi.  Mecanismul de functionare este foarte simplu: cetatenii trebuia sa ceara bonul fiscal de fiecare data cand merg la cumparaturi, apoi trebuie sa introduca datele de pe bon in aplicatie, iar programul ii notifica daca au castigat la extragerile organizate de Ministerul de Finante.

Pentru a putea fi folosita, utilizatorii trebuie doar sa se inregistreze cu datele de autentificare pe care le folosesc pe platforma AvocatNet.ro si sa introduca in aplicatie suma inscrisa pe bonul fiscal, precum si data si judetul in care acesta a fost emis. Si utilizatorii care nu sunt inregistrati pe AvocatNet.ro pot sa utilizeze aplicatia, ei avand posibilitatea sa isi creeze un cont nou.

Ulterior, aplicatia ii va informa pe utilizatori daca au fost castigatori ai extragerilor organizate de Ministerul de Finante.

Aplicatia este gratuita si poate fi gasita aici. se poate descarca in PlayStore si va aparea in curand si in iStore.

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, pentru acordarea de premii in bani, persoanelor fizice rezidente si nerezidente in Romania care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei. Extragerile vor fi  de doua tipuri: ocazionale, de Paste sau de Craciun, si lunare.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi una ocazionala si se va desfasura a doua zi de Paste, pe data de 13 aprilie 2015, cu un fond de premiere de 1 milion de lei. Prima extragere lunara pentru anul in curs este prevazuta pentru luna iulie 2015.

###

Contact: Vlad Popa, Business Development (vlad@avocatnet.ro// 0724 523 512)

Despre AvocatNet.ro.

AvocatNet.ro si-a inceput activitatea in urma cu 15 ani sub forma unui portal de stiri juridice. Informatia a atras un public preponderant din zona de business, fapt ce l-a transformat in lider de piata pe segmentele business si legal. In prezent, AvocatNet.ro este cea mai publicatie juridica din Europa de Est, conform Google Adplanner, si cea mai mare comunitate de business din Romania, conform  Studiului de Audienta si Trafic Internet al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT).

Despre  Midsoft IT Group

Midsoft IT Group este dezvoltatorul Facturis.ro – un program desktop de gestiune stocuri, contabilitate primara, facturare si lucrul cu casa de marcat. Din 2007 pana acum, peste 7000 de clienti au ajuns sa foloseasca acest program pentru emiterea tuturor documentelor unei firme: facturi, proforme, avize, chitante, registru de casa, dispozitii de plata/incasare, note de intrare receptie, etc. Acest program de facturare este permanent actualizat de catre echipa Midsoft IT Group, astfel incat sa fie in deplina armonie cu reglementarile legislative. Puteti testa gratuit programul complet de gestiune stocuri si facturare Facturis pe o perioada de 30 de zile.

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă