15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFinantare nerambursabila pentru DEZVOLTAREA SI IMBUNATATIREA SERVICIILOR HUMAN CAPITAL SOLUTIONS SRL

Finantare nerambursabila pentru DEZVOLTAREA SI IMBUNATATIREA SERVICIILOR HUMAN CAPITAL SOLUTIONS SRL

HUMAN CAPITAL SOLUTIONS SRL anunta inchiderea activitatilor proiectului “Dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor Human Capital Solutions SRL prin achizitia de echipamente si programe informatice”, Cod SMIS 32003.

Proiectul a fost implementat prin intermediul finantarii nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

HUMAN CAPITAL SOLUTIONS SRL a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov.

Proiectul a fost derulat în localitatea BUCURESTI in perioada 30.06.2014 – 30.04.2015, cu o valoare totala de 466.207,70 RON din care finantarea nerambursabila a fost de 375.373,95 RON.

Prin acest proiect am imbunatatit si dezvoltat platforma online de evaluare a competentelor de soft skills BrainPerform, am creat 3 locuri noi de munca si ne asteptam ca prin aceasta investitie sa crestem cifra de afaceri a companiei cu minim 100% in urmatorul an.

Pentru detalii suplimentare: Numele FRONEA ADELINA NICOLETA, Manager de proiect, tel.: 0788102701, e-mail adelina.fronea@hcsolutions.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă