27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei motive inspirate care o să te ajute să-ți alegi softul potrivit...

Trei motive inspirate care o să te ajute să-ți alegi softul potrivit pentru business-ul tău!

Într-o perioadă în care totul e “inteligent” în jurul nostru, de la telefoane mobile la ceasuri, de la mașini hibrid la sisteme de securitate pentru locuință, de la televizioare la frigidere și combine frigorifice, era firesc ca și sistemele de calcul din companii să evolueze și să se dezvolte. Există companii specializate care oferă consultanță și soft-uri pregătite pentru sute de task-uri de la gestiune la inventariere, de la preluare comenzi la raportare. De exmplu, IT Genetics este una dintre companiile care îți poate oferi soluții profesionale, digitale și software pentru business-ul tău.

Simplu? Online? Personalizat? Sunt întrebări esențiale la care orice proprietar de magazin, orice antreprenor care și-a deschis o companie, orice director de filială sau manager de firmă trebuie să mediteze înainte de a alege un SOFT pentru eficientizarea afacerii lui.  

Există trei motive esențiale pentru care e recomandabil să alegi soluțiile business corecte oferite de specialiști în domeniu cu expertiză avizată în locul unor firme de cartier apărute peste noapte. Iată cele trei argumente: 

– Experiența firmei în implementarea rapidă și eficientă a soluțiilor de care ai nevoie;

– Personalizarea aplicației și trainingul oferit utilizatorilor de către consultanți și specialiști avizați;

– Eficiența echipei de suport, care rezolvă rapid solicitările clientului.

 Chiar dacă vei fi tentat să alegi soluțiile oferite de către firmele mici de cartier datorită prețului, producătorii ocazionali de software nu acoperă serviciile atașate anterior, fără de care utilizarea produsului este adesea imposibilă. În plus, de obicei acestea sunt lucrate cu programe fără licență și atunci când le instalați în desktop-urile sau laptop-urile de la firmă riscați ori să introduceți viruși în sistemele informatice din compania sau firma unde activați sau pur și simplu rularea lor să fie blocată de sisteme firewall și de antiviruși.

Mai mult decât atât, la fel de relevant este și design-ul aplicației. Acest element vizual, corelat cu funcționalitatea  optimă a softului, trebuie să fie desenat într-un stil minimalist și cât mai simplist. Atunci când este vorba despre soft-uri, importantă este funcționalitatea, simplitatea și rapiditatea lor și nu elementele ce țin de cromatică sau de alte caracteristici irelevante.

 De asemenea, unele dintre aspectele importante în ceea ce privește aplicația sunt administrarea și rapoartele acesteia. În 2015 este clar necesar ca orice aplicație să poată fi administrată de oriunde și de pe orice dispozitiv contectat la Internet. Va încurajăm să alegeți un soft în care administrarea și rapoartele să poată fi accesate online cu ajutorul unor conturi de cloud.

Va recomandăm ca, înainte de a alege un soft potrivit activităților dumneavoastră, să cereți o demonstrație, apoi să îl testați împreună cu furnizorul pentru a va convinge de abilitățile și utilitățile lui.

 

Cele mai citite

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu

Inspecția Judiciară a trimis o propunere pentru suspendarea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia până la încheierea procedurilor disciplinare, în data de...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă