27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieOfertă de cumpărare pentru Casa Radio

Ofertă de cumpărare pentru Casa Radio

”Sub rezerva încheierii cu succes a acestei tranzacţii, AFI Europe va deveni acţionarul majoritar al acestui proiect, cu o participaţie de 75%. Restul pachetului de 25% din acţiuni este deţinut de autorităţile române (15%) şi de investitori terţi (10%)”, se arată într-un comunicat.

AFI Europe va derula operaţiunile de ”due diligence” (audit) care, dacă vor fi încheiate în mod satisfăcător, vor conduce la semnarea unui pre-contract de vânzare-cumpărare. Contractul definitiv de vânzare-cumpărare este supus îndeplinirii anumitor condiţii.

”Casa Radio este un punct de reper în Bucureşti şi achiziţia proiectului este în concordanţă cu strategia noastră de expansiune. Având în vedere stadiul incipient al acestei achiziţii, vom oferi informaţii actualizate privind achiziţia şi planurile pentru acest proiect pe măsură ce procesul avansează”, a declarat directorul general al AFI Europe Romania, Doron Klein.

Anul trecut, AFI Europe Romania a achiziţionat un teren de 4,3 hectare în proximitatea AFI Cotroceni, unde va dezvolta un proiect mixt de birouri, spaţii comerciale şi locuinţe.

Alte proiecte importante ale companiei sunt AFI Tech Park, un complex de birouri situat în centrul Bucureştiului, a cărui primă fază a fost deja finalizată, AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei în România, în cartierul Bucureştii Noi din nordul Capitalei, şi AFI Braşov, un proiect mixt de birouri şi spaţii comerciale.

 

Cele mai citite

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă