18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleFoodZiua Naţională la PDL Bucureşti - drapel nou, şampanie şi discuţi despre...

Ziua Naţională la PDL Bucureşti – drapel nou, şampanie şi discuţi despre turism

Preşedinta PDL Bucureşti, Elena Udrea, a arborat drapelul României la sediul organizaţiei şi a invitat colegi de partid şi jurnalişti pentru a serba împreună Ziua Naţională cu şampanie, pateuri şi discuţii din care nu au lipsit teme precum concediul maternal sau viitorul turismului românesc, informează Mediafax.

“Am vrut să dăm un semnal de Ziua Naţională pentru importanţa care ar trebui să se acorde însemnelor naţionale. La mulţi ani tuturor”, le-a spus ziariştilor Elena Udrea.

Drapelul a fost o comandă specială, realizat în două zile şi arborat pe un catarg de 11 metri.

Alături de Udrea au venit de 1 Decembrie la sediul PDL Bucureşti pentru a ciocni un parhar de şampanie parlamentari ai partidului printre care Cristian Boureanu, Brânduşa Novac, Romeo Raicu, Costică Canacheu, primarul sectorului 6 Cristian Poteraş şi, mai târziu faţă de începerea evenimentului, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Musafirii au fost trataţi cu şampanie, pateuri, sandvişuri şi sucuri, în timp ce gazda, Elena Udrea, îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă, a vorbit despre planurile ei de viitor în domeniul turismului.

Cristian Boureanu a încercat să convingă audienţa de necesitatea măsurii de reducere a concediului maternal, prezentând în acest sens, destul de convingător, calcule aritmetice.

Într-o sală devenită aproape neîncăpătoare, Elena Udrea a spus că a avut o discuţie cu reprezentanţii Tarom pentru “a brandui avioanele”, menţionând că brand-ul României ar trebui pus şi pe aeroport.

“Ne-am apucat să investim în turism în mod organizat din 2009”, a adăugat Udrea.

Întrebată dacă s-a gândit să fie parte a brand-ului turistic, Elena Udrea a replicat amuzată: “Nu cred că prezenţa mea în promovarea României este o soluţie. Doamne fereşte, asta ar mai lipsi!”.

Ea a vorbit despre promovarea tursmului prin filmul românesc. Udrea a precizat că a discutat cu Stere Gulea pe această temă.

“Gândim şi o posibilitate de a ne promova prin filmul românesc. Mă gândeam, cinematografia românească este de mare succes în momentul acesta, avem cu ce ne lăuda. Ce înseamnă ca într-un astfel de film premiat, sau foarte vizionat, să se filmeze şi secvenţe cu Transfăgărăşanul, spre exemplu, sau să se întâmple unele evenimente în timpul sărbătorilor de iarnă din Bucovina sau în Deltă. Totul făcut de un regizor, să nu fie strident”, a explicat Elena Udrea care a vorbit şi despre faptul că ar putea fi gândit un parteneriat privind co-finanţarea unor astfel de filme.

După aceste discuţii, după o oră şi jumătate, sediul s-a golit, ziariştii plecând, iar democrat-liberalii rămânând să sărbătorească în continuare Ziua Naţională, eventual printr-o şedinţă.

Cele mai citite

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...

Gheorghe Hagi, nostalgic înainte de meciul de “ADIO” al “Generației de Aur”: “Timpul s-a scurs, au trecut ani mulţi… “

Gheorghe Hagi, legendă a fotbalului românesc și fost căpitan al primei reprezentative de fotbal a României, a făcut declarații emoționante sâmbătă, în cadrul unei...

VINARIUM, cel mai important concurs internațional de vin din Europa Centrală și de Sud-Est, se ține la Ploiești

Ediția XXI a VINARIUM International Wine Contest are loc în perioada 23-26 mai 2024 la Ploiești. Concursul este organizat de ASER Consulting & Management și...
Ultima oră
Pe aceeași temă